Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Thrasher

Thrasher


Thrasher pólók, pulóverek nagy választéka kapható webshopunkban. A Thrasher egyik legkedveltebb modellje a Thrasher Flame póló és pulóvercsaládja több színben is állandóan jelen van palettánkon, de a népszerű Thrasher Skate Mag és Skategoat pólókat is megtalálod.
Üzletünk készlete folyamatosan változik, és a webshopban csak raktáron lévő termékeket látsz, ezért, ha nem találod a méreted, nézz vissza, vagy érdeklődj kollégáinknál, akik szívesen állnak rendelkezésedre.
A Thrasher Magazine az első olyan folyóirat volt, ami kifejezetten a deszkások, és az extrém sportok szerelmeseinek készült. Alapítói Kevin Tatcher és Fausto Vitello egy olyan magazint akartak létrehozni, ahol az akkoriban szokatlan dolgok is otthonra lelnek.
A lap rendszeresen készít interjúkat profi deszkásokkal, zenekarokkal, készít beszámolókat különböző deszkás helyekről és gördeszkapályákról, és rengeteg fotót hoz le erről a szubkultúráról, és egy csomó más érdekes témáról is. A szerkesztőség nevéhez azonban fűződik egy rangosabb hagyomány is, ami méltán vívta ki a deszkások tiszteletét.

Ha érdekel a Thrasher teljes története, kattints a folytatáshoz...

Rendezés:
Nézet: