Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Férfi cipők - Vans - Etnies - Fallen cipők

Rendezés:
Nézet:
Egy jó Vans cipő a vágyad? A legjobb helyen jársz!
Vans Old Skool, Slip-On, Authentic, esetleg egy Vans Era legyen a választásod, webshpounkban csak raktáron lévő cipőkből böngészhetsz, így tudjuk garantálni, ha megrendelsz valamit, azt egy munkanapon belül küldjük is neked. 
A Stégben mindannyian cipőfanatikusok vagyunk. Tisztában vagyunk vele, hogy az öltözködés, és a stílus a cipőnél kezdődik, ezért fontosnak tartjuk, hogy a legjobb minőséget adjuk neked, legyen szükséged akár deszkázáshoz, akár utcai megjelenéshez egy jó cipőre. 
Kínálatunkban megtalálod a méltán híres kaliforniai Vans cég számos kollekcióját, min az ikonikus Old Skool, a Sk8-Hi, a Vans Era, az Authentic, vagy a klasszikusan elegáns, és egyszerű Slip-On különböző típusait. 
Természetesen nemcsak a standard modelleket kínáljuk, hanem a ritkább, limitált kiadásokat is, így ha valami különlegesre vágysz, érdemes körülnézni, akár egy őrültebb modellt keresel, mint a hamburger mintás authentic, akár a sportosabb Vans Iso, vagy az elegáns, minimál tervezésű Authentic Rapidveld.
A Vans mellett számos prémium márka is szerepel a palettánkon, mint a deszkások körében jól ismert és elismert Fallen, Etnies, és az elnyűhetetlen Osiris prémium modelljei.