Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk1995
-ben hoztuk létre a STÉG-et. A gördeszka, a zene és az egyedi, minőségi ruházat szeretete hajtott bennünket!
Prémium alapanyagokat és olyan feltörekvő cégek termékeit forgalmazzuk, amelyek a gördeszka, snowboard, bmx, motocross vagy a szörf világából érkeztek és jól szolgálják mindennapjainkat.
Boltunk kínálatában számos amerikai márkát megtalálsz, mint a Vans, HUF, az Etnies, Fox, DC, DGK és Primitive, de a prémium európai márkák között is találhatunk több céget is, ami nagyon nagy inspirációt jelent, mint például az Irie Daily berlini cég, ami személyes nagy kedvencünk lett.

Az elmúlt több, mint 25 évben számos ember megfordult nálunk, de ami mindenkiben közös volt, hogy mindenki nagyon jó csapattag volt, akik mindig a vásárlók igényeit tartották szem előtt.

Lelkes csapatunk jelenleg is minden nap igyekszik abban, hogy neked a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk, akár a webshopban vásárolsz, akár a fizikai boltunkban.

 

Kik vagyunk mi?

Avatar

Balázs

Jelenleg a cég ügyvezetője vagyok, de nem innen indulok.

NEVED: Jassek Balázs

BEOSZTÁSOD
Jelenleg a cég ügyvezetője vagyok, de nem innen indulok.
8 éves koromban vágtak be egy díszállatkereskedés pultja mögé. Nevelőapám oktatott, így a sales a legkedvesebb elfoglaltságom.
Emellett a cég marketingjében igyekszem szervesen részt venni.
A grafika nagy szerelem, amiben szeretnék is tovább fejlődni. A cég saját fotósa is vagyok, ami nagyon jól jött, míg az Insta egy sima és szerethető képmegosztó alkalmazás volt és nem akart TikTok-YouTube lenni.

DESZKÁZTÁL VALAHA?
1985-ben álltam először deszkán, de a műanyag rövid deszka (a Penny komcsi verziója PEMÜ néven) nem adott lehetőséget a fejlődésre. Amikor 1990-ben Roland barátom bemutatta Szicsut, aki megtanított Olliezni egy délután alatt, azonnal tudtam, merre is vagyok arccal. 1998-ig deszkáztam aktívan, de 2013 óta megint van egy-egy összeszerelt deszkám, ami a kocsiban van és néha van lehetőségem egyet-egyet hajtani a pesti éjszakában vagy a balatoni utak egyikén.

AZ UNDERGROUND KULTÚRÁVAL MILYEN KAPCSOLÓDÁSOD VAN?
Fent említett Szicsu minden szinten befolyásolt bennünket. Zenei guru is volt, így intenzív képzést kapott az egész veszprémi deszkás csapat. Ha újrakezdeném, énekelni tanulnék. Olyan Mike Pattonosan, csak drogok nélkül.

MI A SZÍVÜGYED, AMIÉRT ERŐFESZÍTÉST TESZEL?
Imádom, hogy Veszprém mindig egy kicsit underground maradt és büszke vagyok, hogy ebben részem volt. Nem is tudtam róla, míg egy részeg éjszakán egy fodrász srác rám nem olvasta ezt egy helyi klubban. Azóta tudatosan igyekszem tenni ezért a rétegért, nem csak ösztönösen. Emellett hivatásnak tartom, hogy a deszkások ne legyenek megbélyegezve, hogy ha oda bekerül a gyerek, csak zülleni fog, cigizni, inni és/vagy szívni. Sok ellenpélda van és sokaknak elég az, amit maga a deszkázás ad. Ezt a vonalat szeretném erősíteni.

MI LENNE, HA TE VEZETNÉD AZ ORSZÁGOT?
Azonnali elkobzások jönnének. Körbejárható Balaton, védett erdők, fakivágási tilalmak és építési engedély visszavonások.
Addig kapálóznék nagyon míg be nem simít a rendszer vagy le nem lőnének.
Meg ne válasszatok!!! :D :D :D
Avatar

Gréta

Én általában a termékek beszerzéséért és raktárkészletre vételéért felelek.

NEVED: Gréta

BEOSZTÁSOD:
Nem hinném, hogy van ilyen kategorizálás nálunk, inkább gondolom és látom úgy, hogy vannak munkafolyamatok, amit egyikünk-másikunk gyakrabban végez, hiszen elég sokrétű teendőket kell ellátni a mind a boltban, mind a webshopban. Én általában a termékek beszerzéséért és raktárkészletre vételéért felelek, illetve a könyvelési- és a munkabeosztási feladatokkal is szívesen foglalkozom, továbbá az esetek nagy részében az ügyfélszolgálaton is engem csíphettek el telefonon és e-mailben, miközben a kassza mögött dolgozom.

DESZKÁZTÁL VALAHA?
Nem mondanám, tinibubiként volt egy jó pár deszkás spanom, így viszonylag hamar szembesültem ezzel a sporttal és szubkultúrával, úgyhogy idővel eljutottam oda, hogy A pontból B pontba azért eljutok, plusz nem okoz gondot egy deszka szét- és összeszerelése, vagy egy grippelés :D

AZ UNDERGROUND KULTÚRÁVAL MILYEN KAPCSOLÓDÁSOD VAN?
Szoros. Mármint tényleg, lassan 10 éve aktívan tevékenykedem punk/hc/metal koncert- és fesztiválszervezőként, így lényegében a mindennapjaimat teszi ki, akár a boltban vagyok, akár a bolton kívül 

MI A SZÍVÜGYED, AMIÉRT ERŐFESZÍTÉST TESZEL?
Legyen jobb az embertársainknak. Szeretném hinni, hogy a közösség erejében rejlik a titkos erő, amivel ha egy kicsit is, de jobbá tehetjük a világunkat – legyen szó akár egy közös buliról, akár egy hely létrehozásáról vagy egy kampányról, ha ezzel már legalább egy embernek tudtunk segíteni, akkor megérte és megéri csinálni.

MI LENNE, HA TE VEZETNÉD AZ ORSZÁGOT?
Nem tudom, nincsenek ilyen nagyratörő vágyaim és álmaim, de az előzőből kiindulva, biztos, hogy közte lenne a szociális háló helyrepofozása 
Avatar

Eszti

Régen egész gyakran gurulgattam le nyáron Almádiba a haverokkal

NEVED: Eszti

BEOSZTÁSOD
Szerintem itt mindenki mindent megcsinál, de nyilván körvonalazódott az évek alatt, hogy ki melyik munkaköröket preferálja. Én szedem össze és küldöm ki a megrendeléseket, emellett pedig a kirakattal és a bolt rendezésével is gyakran töltőm az időmet. Amikor épp nem ezzel foglalkozok, akkor kiszolgálom a vásárlókat, pakolászok a raktárban, vagy segítek az új áru bevételezésében.

DESZKÁZTÁL VALAHA?
Régen egész gyakran gurulgattam le nyáron Almádiba a haverokkal, de az évek alatt kicsit elsodort az élet más irányba.

AZ UNDERGROUND KULTÚRÁVAL MILYEN KAPCSOLÓDÁSOD VAN?
Mondhatni korán kerültem ebbe közegbe, és ez azóta sem változott. Szívesen járok különböző beszélgetésekre, koncertekre és fesztiválokra, illetve a szervezési folyamatokból is sikerül kivenni a részem.

MI A SZÍVÜGYED, AMIÉRT ERŐFESZÍTÉST TESZEL?
Azt hiszem nem véletlen, hogy végül kulturális közösségszervezőként végeztem, és talán nem is túl meglepő. Szeretném, ha mindenki egyenlő lenne végre, és nem beskatulyázva, címkézve élnének az emberek. Ezt egyedül lehetetlen lenne elérni, de egy kis összefogással azért haladhatunk előre.

MI LENNE, HA TE VEZETNÉD AZ ORSZÁGOT?
Haha, hát ezt nem láttam jönni.
Szerencsére nincsenek ilyen terveim, de valószínűleg jóval előrébb sorolnám az egészségügyi- és szociális intézmények megfelelő működését.
Avatar

Gyula

Kb. 99 körül kezdtem el gördeszkázni, imádtam az első perctől fogva

NEVED: Gyula, Bicaj, Tricaj stb.

BEOSZTÁSOD?
Többnyire a raktárban tevékenykedem, de a boltban is ugyanúgy kiveszem a részem az egyéb, kisebb-nagyobb tennivalókból, mint a többiek, és hozok méretet, kasszázom vagy válaszolok vevői e-mail-ekre, de ha a webshopon kell valamit hirtelen javítani, módosítani, azt is megcsinálom, valamint imádok gördeszkákat össze vagy szétszerelni.

DESZKÁZTÁL VALAHA?
Kb. 99 körül kezdtem el gördeszkázni, imádtam az első perctől fogva, és természetesen a veszprémi Szikvíz volt a fő spot, ahol rengeteg időt töltöttem. Kisebb-nagyobb szünetekkel azóta is van valamilyen négykerekű a lábam alatt, legyen az longboard, surfskate, vagy gördeszka. Jelenleg csak közlekedésre használom, de terveim szerint tavasszal leporolom a régi trükköket.

AZ UNDERGROUND KULTÚRÁVAL MILYEN KAPCSOLATOD VAN?
Nálam a gördeszka kéz a kézben jár a punk/hardcore zenével, és az ehhez kapcsolódó szubkultúrával.

MI A SZÍVÜGYED, AMIÉRT ERŐFESZÍTÉST TESZEL?
Nem állítom, hogy most jelenleg van ilyen, de a környezetre igyekszem odafigyelni. Jó lenne látni azt, hogy az emberek nem okádják tele szeméttel a természetet, és tesznek valamit annak érdekében, hogy a most felnövekvő generáció is láthassa majd ennek a bolygónak a szépségeit.

MILYEN LENNE AZ? HA TE VEZETNÉD AZ ORSZÁGOT?
Nagyon jó! Szavazz rám!


Ha "meg kell jelenni" valahol, akkor sem rohanunk öltönyért. Olyan prémium pólókat és pulóvereket is tartunk minimál logókkal, kicsi hímzésekkel, amiket egy zakóval is bátran hordhatsz, és ha vásárlóink vagy akár kolléganőink már mindent megvettek maguknak a női butikokban, szettüket biztosan feldobják egy-két darabbal az Element, FOX vagy az Irie Daily kollekciójából.
Cipőkínálatunk is a gördeszka, bmx és az extrémsportok bűvöletéből indult:
Vans, Etnies, Emerica, És, Osiris, Globe, DC és HUF a fő cipőmárkáink, de mivel mi sem mindig csak betonon járunk, olyan dolgokat is tartunk, amikben a szabadidődet a városon kívül is eltöltheted. Merrel bakancsokat hordunk az erdőben, Vans, Sanuk és Hawaiianas papucsokban strandolunk és ha táborozunk vagy ha snowboard nadrágban kell a hótól vizes házban sétálgatni, azt csakis Crocs papucsban tesszük.

A divat vonalba is szeretünk átruccanni, ezért próbáltuk ki, és kínáljuk a Native innovatív termékeit.
Erősségünk, hogy férfi és női fronton is kényesek vagyunk arra, hogy milyen táska van rajtunk!
Burton azoknak, akiket a snowboard cég és a havas hegyek rabul ejtettek és azoknak, akik szeretik, ha minden a helyén van. Eastpak azoknak, akik semmi másban nem bíznak. Mipac és Spiral – két név, amit mi hoztunk be elsőként az országba és egyedi printjeikkel, merész szín- és anyagválasztásukkal. Dakine a szörf világ táskaszállítója és ha skatepack vagy adventure - lifestyle, akkor Element!

Gördeszkás boltként indultunk, így természetesen gördeszka fronton erősek a gyökereink: boltunkban Creature, Santa Cruz, Globe, Primitive lapokat és komplett gördeszkákat vásrolhatsz, REAL, Baker, Deathwish, Wecome, Anti Hero, Jart lapok és rengeteg Independent tengely vár!

A webáruházat azért hoztuk létre, hogy azok is elérjenek bennünket, akik már hallottak a mi veszprémi kisvárosi legendánkról, de csak ritkán, vagy egyáltalán nem jutnak el hozzánk. A jövőben is célunk, hogy találkozzunk Veled, az emberrel, de ma már ez lehet, hogy "csak" egy gördeszka versenyen vagy egy közös guruláson fog megtörténni. Webáruházunkban is szeretnénk tartani azt a közvetlen stílust, ami a múltban is az erősségünk volt és szeretnénk azok a "kicsik" maradni, akik tudják, honnan jöttek – és nagyok, akik tudják, hova tartanak.

 

Tarts velünk Te is!