Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk1995
-ben hoztuk létre a STÉG-et. A gördeszka, a zene és az egyedi, minőségi ruházat szeretete hajtott bennünket!
Prémium alapanyagokat és olyan feltörekvő cégek termékeit forgalmazzuk, amelyek a gördeszka, snowboard, bmx, motocross vagy a szörf világából érkeztek és jól szolgálják mindennapjainkat.
Boltunk kínálatában számos amerikai márkát megtalálsz, mint a Vans, HUF, az Etnies, Fox, DC, DGK és Primitive, de a prémium európai márkák között is találhatunk több céget is, ami nagyon nagy inspirációt jelent, mint például az Irie Daily berlini cég, ami személyes nagy kedvencünk lett.

Ha "meg kell jelenni" valahol, akkor sem rohanunk öltönyért. Olyan prémium pólókat és pulóvereket is tartunk minimál logókkal, kicsi hímzésekkel, amiket egy zakóval is bátran hordhatsz, és ha vásárlóink vagy akár kolléganőink már mindent megvettek maguknak a női butikokban, szettüket biztosan feldobják egy-két darabbal az Element, FOX vagy az Irie Daily kollekciójából.
Cipőkínálatunk is a gördeszka, bmx és az extrémsportok bűvöletéből indult:
Vans, Etnies, Emerica, És, Osiris, Globe, DC és HUF a fő cipőmárkáink, de mivel mi sem mindig csak betonon járunk, olyan dolgokat is tartunk, amikben a szabadidődet a városon kívül is eltöltheted. Merrel bakancsokat hordunk az erdőben, Vans, Sanuk és Hawaiianas papucsokban strandolunk és ha táborozunk vagy ha snowboard nadrágban kell a hótól vizes házban sétálgatni, azt csakis Crocs papucsban tesszük.

A divat vonalba is szeretünk átruccanni, ezért próbáltuk ki, és kínáljuk a Native innovatív termékeit.
Erősségünk, hogy férfi és női fronton is kényesek vagyunk arra, hogy milyen táska van rajtunk!
Burton azoknak, akiket a snowboard cég és a havas hegyek rabul ejtettek és azoknak, akik szeretik, ha minden a helyén van. Eastpak azoknak, akik semmi másban nem bíznak. Mipac és Spiral – két név, amit mi hoztunk be elsőként az országba és egyedi printjeikkel, merész szín- és anyagválasztásukkal. Dakine a szörf világ táskaszállítója és ha skatepack vagy adventure - lifestyle, akkor Element!

Gördeszkás boltként indultunk, így természetesen gördeszka fronton erősek a gyökereink: boltunkban Creature, Santa Cruz, Globe, Primitive lapokat és komplett gördeszkákat vásrolhatsz, REAL, Baker, Deathwish, Wecome, Anti Hero, Jart lapok és rengeteg Independent tengely vár!

A webáruházat azért hoztuk létre, hogy azok is elérjenek bennünket, akik már hallottak a mi veszprémi kisvárosi legendánkról, de csak ritkán, vagy egyáltalán nem jutnak el hozzánk. A jövőben is célunk, hogy találkozzunk Veled, az emberrel, de ma már ez lehet, hogy "csak" egy gördeszka versenyen vagy egy közös guruláson fog megtörténni. Webáruházunkban is szeretnénk tartani azt a közvetlen stílust, ami a múltban is az erősségünk volt és szeretnénk azok a "kicsik" maradni, akik tudják, honnan jöttek – és nagyok, akik tudják, hova tartanak.

Tarts velünk Te is!