Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

SZEMÜVEG

Oakley, Volcom és Vans napszemüvegek minden alkalomra

Rendezés:
Nézet:

Eredeti Oakley napszemüvegek a legjobb minőségű anyagok felhasználásával.

Oakley, Vans és Volcom modelljeink akár szemüvegtokkal és azonnali szállítással állnak rendelkezésedre raktárkészletünkről.

A kíváló minőségű Oakley márkát sportolók és szabadidős tevékenységeket végzők egyaránt kedvelik, mivel a napszemüvegek tartósak és kényelmesek egyaránt. Az Oakley lencsék kiemelkedő védelmet nyújtanak a napfény ellen, és polarizált változataik a vízparton és a havas hegyekben is hasznosak.(pl: Sutro, Holbrook)

 Az Oakley napszemüvegek egy másik fontos jellemzője a keretek minősége. Különféle anyagokat használnak fel a keretek készítéséhez, például az O Matter anyagot, amely rendkívül könnyű és tartós. Az O Matter anyagot akár nagy terhelésnek is kitett keretekhez használják, mivel rendkívül ellenálló és tartós vagy egyéb technikai részletei közé tartozik az Unobtainium anyag használata a száron, ami biztosítja a jobb tapadást és a fokozott kényelmet. Az Oakley napszemüvegek egyes modelljei rendelkeznek szellőzőnyílásokkal, amelyek csökkentik a pára és a nedvesség felhalmozódását a lencséken.

A jó napszemüveg nemcsak divat kérdése. Egy jó lencse egyszerre óvja és kíméli szemünket a káros sugarak ellen. Egy jó lencse nem torzít, nem nehéz, nem okoz fejfájást hosszú távon való viselése sem. A jó napszemüveg kiválasztása ezért nemcsak amiatt fontos, hogy egy vagány kiegészítővel bővítsük ruhatárunkat. Egy jó napszemüveg elengedhetetlen kelléke számos szabadtéri sportnak, de a mindennapi életben is nagyon jól jön, akár egy-egy hosszú vezetésnél, amikor fontos, hogy erős napsütésben is az útra tudjunk fókuszálni. Azért kínálunk Oakley napszemüvegeket, mert ez az egyik legjobb márka, ami a kompromisszumok nélküli minőséget tudja hozni úgy, hogy a megjelenésében sem rendeli alá a design-t a funkcionalitásnak, és a minőség abszolút szinkronban áll az árral. Ez persze erős kijelentés, mert egy laikus számára az Oakley napszemüvegek nagyon is drágának tűnnek, és mi ezt megértjük, de ugyanakkor fel kell tennünk a kérdést:
Mennyit ér a szemed világa? Az Oakley lencséi közel 100%-ban torzításmentesek. Ezt a torzításmentességet ilyen hajtott lencsék esetén csak az Oakley tudja.
Az Oakley lencséi anyagukban kezeltek, nem pedig bevonatos kezelést kaptak. Ez azt jelenti, hogy míg egy bevonatos lencséről az idő múlásával egyszerűen lekophat a bevonat, addig az Oakley lencséi nem fognak veszíteni szűrőképességükből.
Akármilyen nyúzott a lencse - védeni fog.
Szemüveget választani nem egyszerű. Vásárlóinknak mindig azt javasoljuk, hogy ha lehet, jöjjenek el hozzánk személyesen. Egyrészt azért, mert egy napszemüveget mindig érdemes felpróbálni, másrészt kollégáink maximális szakmai segítséget tudnak nyújtani a választás során, felmérve az igényeket és a felhasználás körülményeit.