Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Gördeszka lapok

Rendezés:
Nézet:
Baker, Creature, Santa Cruz, Polar, Deathwish Skateboards, Primitve Skateboarding és számos más kisebb-nagyobb gördeszka lap márkát megtalálhatsz a Stég készletében.
Mi a közös ezekben a lapokban?
Mind csak felső kategóriájú, és kimagasló minőségű hardware. Akár egy régi, már sokat bizonyított Baker lapra legyen szükséged, akár egy kuriózumnak számító Polar deszkán hajtanál, esetleg egy old school Santa Cruz lesz a kiszemelt, az biztos, hogy a legjobbat választod. Az általunk forgalmazott gördeszka márkák már bizonyítottak, és mind mind a nagy nevek kedvencei.
Ezek a márkák nemcsak azért kimagaslóak, mert első osztályú anyagokból dolgoznak, de legtöbbjük elismert művészek grafikáit teszi fel lapjaira, ezáltal is egy magasabb szintre emeli a gördeszkázás művészetét, hiszen aki egy kicsit is foglalkozik a deszkázással, az tudja, hogy a gördeszka nem sport, hanem művészet.
Ha a legjobbak közül szeretnél választani, nálunk a legjobb helyen jársz, mert mi nem fogunk neked silány minőségű lapot adni, a Stégben csak olyan lapokat árulunk, amikkel mi magunk is szívesen gurulnánk.
Üzletünkben a gördeszka lapok szinte teljes méretsorát megtalálod, ami, ha kezdő vagy, lehet hogy zavaróan sok, de ha nem tudod, hogy milyen méretet válassz, vagy egyéb tanácsra lenne szükséged az induláshoz, keress minket bátran, vagy hívj minket az oldalunkon található telefonszámon, mi szívesen állunk rendelkezésedre!