Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Eastpak

Eastpak

Az Eastpak egy nagy múlttal rendelkező családi vállalkozás, ami 1952-ben indult útjára Bostonból. A céget Monte Goldman alapította Eastern Canvas Product USA néven, és kezdetben táskákat, és egyéb biztonsági kiegészítőket gyártottak főleg az Egyesült Államok hadserege számára.
1975-ben csatlakozott Monte fia a céghez, Charles Goldman, és ő teljesen átstruktulálta az Eastpak-et azzá a céggé, aminek ma is ismerjük. A cég ekkortól kezdett el a civil közönség számára sporttáskákat gyártani. Ehhez nagyon jól jött az addigi tapasztalat, amit a hadseregnek legyártott termékek készítésénél szereztek, ennek is köszönhető, hogy modelljeik kimagasló minőségben készültek az akkori versenytársakéihoz képest. 
Az első civileknek szánt kollekciót az 1977-es chicago-i sportszereket felvonultató kiállításon mutatták be, amik óriási sikert arattak.
1985-ben kezdték el használni azokat az élénk színeket, amik ma is meghatározzák az Eastpak táskák arculatát, amiket ma is jól ismerünk, és ezek a termékek adták meg a cégnek azt a löketet, ami a világsiker felé repítette őket.
A vidám színekkel operáló Eastpak iskolatáskák már nemcsak a tengerentúlon lettek közkedveltek, hanem szerte a világon. 
Az Eastpak övtáskák mind a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek, de természetesen a folyamatosan megújuló mintákkal és színekkel készülő Eastpak hátizsákok is töretlenül sikeresek a vásárlók körében. 
A vidám színrek és a minták természetesen nem lennének önmagukban elegek ehhez a mértékű népszerűséghez, ha nem társulna e mellé az a minőség, amit a cég a kezdetektől fogva képvisel.
Rendezés:
Nézet: