Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

DROPSZERDA – KYLE WALKER BLACKBERRY

A Kyle Walker Pro Cipő: Az Új Blackberry Wine Szín

A deszkázás mindig is több volt egyszerű sportnál; egyfajta életmóddá, kultúrává vált, melyben az egyes elemek, mint például a felszerelés, stílus és közösség, ugyanolyan fontosak, mint maga a tevékenység. Azonban, ha egy dologról van szó, ami kiemelkedik ebben a környezetben, az a CIPŐ. A megfelelő deszkás cipő nem csak a stílust szolgálja, hanem biztonságot és teljesítményt is biztosít a deszkázás során.

Emellett egy egész szubkultúra tette magáévá a deszkás cipőket és ezen belül a PROFIK nevéhez köthető cipőket.

 

Új Szín, Új Megjelenés: Blackberry Wine

Az egyik legújabb és legizgalmasabb fejlemény a deszkás cipők világában az új Blackberry Wine szín. Bár a szezonális színek két legújabb színe már egy ideje a raktárunkban vár Rád, itt még nem jelentettük ezt be.

De mi teszi különlegessé a Kyle Walker Pro cipőt és különösen annak Blackberry Wine színét? Nézzünk közelebbről a cipő egyes jellemzőire és tulajdonságaira.

 
 

Stílus és Elegancia

Az első dolog, ami az embert megfogja a Blackberry Wine Kyle Walker cipőben, az az elegancia és stílus. Ez a mély, szinte fakó lila árnyalat nemcsak feltűnő, hanem kifinomult és stílusos is, így tökéletes választás minden olyan deszkásnak és "utcai harcosnak", aki szeretne kiemelkedni a tömegből.

 

Tartósság és Megbízhatóság

A Kyle Walker Pro cipők híresek tartósságukról és megbízhatóságukról, és ez a Blackberry Wine színű változat sem kivétel. A kiváló minőségű anyagok és a gondos tervezés garantálja, hogy ez a cipő képes legyen elviselni a deszkázás minden kihívását és megőrizni megjelenését hosszú ideig. Az oldalfala ennek sem textil, hanem teljes bőr, így extra erős verziónak rendeltük. Plusz pont neki, hogy BETÖRÉSI időt nem igényel.

 

 

A Kyle Walker Pro Cipő Technológiája

Az új Blackberry Wine Kyle Walker verzió nemcsak egy újabb deszkás cipő, hanem egy stílusos és funkcionális lábbeli, amely kifejezi az egyéniségedet (de mennyire) és segít a deszkázásban. Ezzel a cipővel a deszkások nemcsak jól néznek ki! Ezért ne habozz, szerezd be te is a legújabb Kyle Walker cipőt, és éld meg a deszkázás igazi élményét a legújabb trendek és színek társaságában! Minden, amit valaha írtunk a Vans Skate modellekről, az benne van. Csak máshogy.
Itt jegyzem meg, nem minden arany, ami fénylik! Nem MINDEN Vans ugyanaz és nem mind tudja ugynazt. Az országban páran tarthatjuk ezeket a valódi, hamisítatlan VANSSKATE tulajdonságokat hordoZó cipőket! A nagy áruházak hatalmas boltjaiban a Vans alacsonyabbra (néha igyen alacsonyra) teszi a lécet!

Az új Blackberry Wine színárnyalat nemcsak stílusos és kényelmes, hanem egyben része egy nagyobb trendnek is a deszkás világban. Ez a mély lila árnyalat kiválóan illeszkedik az aktuális divatirányzatokhoz és a deszkások ízléséhez, így biztosítva, hogy mindenki, aki viseli, kiemelkedjen a tömegből. Nagyon szeretjük, amikor két cég egymástól függetlenül ugyanazt a színt favorizálja. A The North Face pedig éppen a most bemutatott kollekciójában alkalmazza ezt a lila árnyalatot, így kiegészítőkkel is össze tudod hozni a cipőt.

 

 

 

 

Divat és Funkcionalitás Egyben

A Blackberry Wine színű Kyle Walker Pro cipő nemcsak divatos, hanem rendkívül funkcionális is. A tartósság és a kényelem mellett ez a cipő megtestesíti azt a filozófiát, hogy a deszkázás nem csak egy sport, hanem egy életstílus. Ez a cipő segít minden deszkázónak kifejezni önmagát és kiemelni stílusát, miközben biztonságot és teljesítményt nyújt a deszkázás minden pillanatában.

Hogy miket rejt magában?

DURACAP TECHNOLÓGIA - unásig ismételjük: az orrba épített gumiréteg minden modellnál más és más méretű, de az egyik legnagyobb újítás a szervó kormány óta!

WAFFLECUP TALP: A Vans hagyományos WAFFLE talpa ragadós, mint a méz. A CUP talp tartós, mint az őszi virág. A kettő házassága két világ legjavát adja!

POPCUSH TALPBETÉT: ez a betét rendelkezik az eddigi pro betétek közül a legjobb csillapítással, így a beérkezéseknél sokkal jobban nyeli el a becsapódás okozta energiát, ezáltal jobban kíméli a bokát is. De ez nem midnen, ez az eddigi legvékonyabb és mégis legjobban tompító betét, így a sarok is marad, a boardfeel is marad és hely is marad a cipőben a lábadnak!

Az Új DROPSZERDA Megjelenés

Ahogy már említettük, az új Blackberry Wine színárnyalat bejelentése része a DROPSZERDA új megjelenésének. Már láthattad az oldalon, de ebben a rohanó világban szeretnénk, ha időben hallanál egy-egy kiemelt sztoriról. Ez a színállás sem lesz meg tovább, mint Kyle Walker többi színállása. Siess és ha tudsz, gyere személyesen, hogy erősítsük a kapcsolatokat!

Amint tudjuk, össze fogjuk hozni a TNF lila kiegészítőivel és egy kis SZETT AJÁNLÓT is készítünk, mert ez egy nem mindennapi megjelenés!

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra