Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

STÉG Törzsvásárlói Flotta


 

Légy tagja a Stég Törzsvásárlói Flottának, és vásárolj kedvezménnyel!

A Stég Flottában díjazzuk a legénység hűségét, így, ha visszatérő vendégünk vagy, automatikusan feljebb kerülhetsz a ranglétrán, hogy Matrózból akár Flottatengernagy válhasson belőled!
 

Hogy működik a Stég Törzsvásárlói Flotta?
Egyszerű. Csupán regisztrálnod kell az oldalunkra, és ha az összes megrendelésed összege elér bizonyos szinteket, előléptetünk, ezáltal kedvezményesebb árakon juthatsz hozzá a termékeinkhez.
Minél többször rendelsz tőlünk, annál magasabb rangokat érhetsz el, és annál nagyobb kedvezményeket kaphatsz.

A kedvezményed minden teljesárú termékre érvényes lesz, az akciós termékekre nem, viszont ha akciós terméket vásárolsz, természetesen azt is hozzászámoljuk a következő rang eléréséhez szükséges összeghez, ráadásul hűségpontokat is kapsz értük!


Mik ezek a kedvezmények, és mik a sávok, amiktől megkaphatom a rangokat?

 


Matróz:

Ha regisztráltál, és az összes megrendelésed eléri a 75 000 Forintot, megkapod a Matróz rangod, ami 5% kedvezményre jogosít a további vásárlásaidtól.

 



Korvetthadnagy:

Ha regisztráltál, és az összes megrendelésed eléri a 125 000Ft-ot, Korvetthadnaggyá léptetünk elő, ami 7% kedvezményre jogosít.


 



Fregattkapitány:

Ha regisztráltál, és az összes megrendelésed eléri a 250 000Ft-ot, megkapod a Fregattkapitány rangot! Ez a rang már 10%-os kedvezményt biztosít neked.

 



Flottatengernagy:

Ha regisztráltál, és az összes megrendelésed eléri a 450 000Ft-ot, Flottatengernagy leszel, ami a legmagasabb rangja a Stég Flottának. Ezzel a ranggal 15% kedvezményt kapsz a további vásárlásaidból!

 



NAGYON FONTOS!
A tagsághoz regisztrálnod kell magad!
Ha regisztrálsz, további előnyöket is élvezhetsz, hiszen minden vásárlásod után hűségpontokkal is jutalmazunk, amiket akár már a következő megrendelésed során beválthatsz, ráadásul egy-egy rendelés leadásakor nem kell újra és újra kitölteni a rendelési adatlapot.
Oldalunkon nagyon egyszerűen tudsz akár Facebook fiókoddal is regisztrálni, ami tovább könnyíti a bejelentkezést.


 

Mint említettük, minden vásárlásod után hűségpontokkal jutalmazunk. A hűségpont rendszerünkről itt olvashatsz bővebben.