Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

STÉG Prémium Klub

Légy tagja a Stég Prémium Klubnak, és élvezd a vele járó kedvezményeket!


A Stég Prémium Klubban díjazzuk a hűségedet!
Mottónk szerint Welcome on Board, azaz Üdvözlünk a fedélzeten, de azt nem mondtuk, hogy a fedélzet csak egy Kalózhajó fedélzete lehet!
Ha visszatérő vendégünk vagy, automatikusan feljebb kerülhetsz a ranglétrán, hogy Matrózból akár Asztronauta válhasson belőled!

Hogy működik a Stég Prémium Klubtagság?

Regisztrálj Hírlevelünkre a lap alján.

Regisztrálj az oldalunkra is a kezdőoldal tetején, vagy telefonon a jobb oldali I betű lenyomásával a menü legalján.

Minél többet rendelsz, annál magasabb rangokat érhetsz el.

A rangok extra kedvezményekhez vezetnek.

 

Mik ezek a kedvezmények, és mik a sávok, amiktől megkaphatom a rangokat?

Matróz – 5% - 125.000.- Ft felett
Ha regisztráltál, amint az összes megrendelésed eléri a 125 000 Forintot, megkapod a Matróz rangod, ami 5% kedvezményre jogosít a további vásárlásaidtól.Kapitány – 7% - 300.000.- Ft felett
Ha regisztráltál, amint az összes megrendelésed eléri a 300 000Ft-ot, szárazföldre léptetünk és Kapitánnyá léptetünk elő, ami 7% kedvezményre jogosít.

 


Pilóta – 10% - 600.000.- Ft felett
Ha regisztráltál, és az összes megrendelésed eléri a 600 000Ft-ot, a levegőbe emelkedünk és vezető pozíciód ott is meglesz: megkapod a Pilóta rangot! Ez a rang már 10%-os kedvezményt biztosít neked.Asztronauta – 15% 1.2M Ft felett
Ha regisztráltál, amint az összes megrendelésed eléri az 1,2 Millió Ft-ot, elhagyjuk a légkört és Asztronauta leszel, ami a legmagasabb rangja a Stég Intergalaktikus Flottának….azaz inkább a Stég Prémium Klubnak! Ezzel a ranggal 15% kedvezményt kapsz a további vásárlásaidból!

Sportolói klubkedvezmény:

Űrlord – 20%
Ha regisztrálsz hozzánk és tudatod velünk, hogy aktív sportoló vagy és eredményeid alapján oda jutunk, hogy minket képviselj küzdelmeid és sikereid során, akkor ebbe a csoportba kerülsz be.

 

PLUSZ KEDVEZMÉNY >>> NAGYON FONTOS!

A tagsághoz regisztrálnod kell magad!
Ha regisztrálsz, további előnyöket is élvezhetsz, hiszen minden vásárlásod után hűségpontokkal is jutalmazunk. Ezeket akár már a következő megrendelésed során beválthatsz, ráadásul egy-egy rendelés leadásakor nem kell újra és újra kitölteni a rendelési adatlapot.
Oldalunkon nagyon egyszerűen tudsz akár Facebook fiókoddal is regisztrálni, ami tovább könnyíti a bejelentkezést.

A hűségpont rendszerünkről itt olvashatsz bővebben:

 

STÉG HŰSÉGPONT PROGRAM

A törzsvásárlói ponttal párhuzamosan működő programunk azt jutalmazza, ha visszatérő vásárló vagy nálunk! Olvasd el a feltételeket és bátran regisztrálj shopunkba, hogy rendszerünk rögzítse minden vásárlásodat már a kezdetektől!
Regisztráltan a jövőben nem csak egyszerűbben tudsz vásárolni nálunk, de minden elköltött 100 Ft után 1 újabb hűségpontot adunk!
A megszerzett hűségpontokat már a következő megrendelésednél beválthatod.
Egy hűségpont 1Ft-ot ér.

Fontos, hogy a hűségpontok csak 3 hónapig érvényesek, így érdemes odafigyelni, hogy ne veszítsd el megszerzett pontjaidat!

Hogyan használhatom a hűségpontjaimat?

A hűségpontokat rendelés leadásakor tudod beváltani. Mindössze annyit kell tenned, hogy a pénztárnál a fizetési mód megadásakor csak el kell húznod a hűségpont csúszkát annyira, amennyi pontot be szeretnél váltani, és annyival olcsóbb lesz rendelésed végösszege a leadáskor.