Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

A Világos Cipők Kihívásai

A világos színű cipők mindig is különleges helyet foglaltak el a divatban. Stílusosak, elegánsak és figyelemfelkeltőek. Azonban egy gyakori probléma, amely sokakat eltántorít a vásárlástól, az a szennyeződés és a nehéz tisztíthatóság. Különösen a kerékpárosok számára jelenthet ez gondot, hiszen a bringázás során könnyen bepiszkolódhatnak a lábbelik. Pedál, lánckerék, járda, gumi, garázsajtó…és sorolhatnánk még a cipőgyilkos elemeket…

Ezért aztán hiába is vállalná egy lelkes rajongó a világos cipő kihívásait, a gyártók kínálatában általában NEM jelenik meg.

De mi van akkor, ha létezik egy cipő, amely nem csak hogy stílusos és világos színű, de technológiailag is felkészült a legkeményebb kihívásokra?

FŐLEG, HA BICAJOZOL IS!

A Világos Cipők Szennyeződési Problémái

Városaink utcáin egyre több kerékpáros szembesül azzal a problémával, hogy bár szeretnék viselni az időtlen (és időről időre újra felfedezett) divatot, a világos színállású cipők gyorsan koszolódnak. Az utcai por, a sár, a biciklipedálok által okozott karcolások mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a gyönyörű cipők rövid időn belül elveszítsék eredeti fényüket. Ki ne találkozott volna már azzal a kellemetlen érzéssel, amikor egy frissen vásárolt, hófehér (vagy esetünkben törtfehér) cipő néhány használat után máris szürke és koszos lesz?
(Az én lábamon például most is ilyen van…a szerk.)

Sokan gondolkoznak el azon, hogy érdemes-e egyáltalán világos színű cipőt vásárolni. Hiszen ki akar naponta a cipőtisztítással bajlódni? Ráadásul a hagyományos tisztítószerek és módszerek gyakran nem hoznak tartós eredményt, és egy idő után a cipő anyaga is megsínyli a gyakori tisztítást.

Az Új Vans BMX Old Skool Marshmallow/Gum Modell

Most azonban eljött az idő, hogy bemutassuk a megoldást erre az örök problémára: az új Vans BMX Old Skool Marshmallow/Gum modellt! Ez a cipő nem csupán a divat szerelmeseinek készült, hanem azoknak a kerékpárosoknak is, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a stílus és a funkcionalitás között.

Mit tud az új BMX Old Skool?

A Vans BMX Old Skool legújabb színállása, a Marshmallow/Gum, egy igazán lenyűgöző darab. A világos, törtfehér árnyalat és a gumi talpszín kombinációja egyszerre modern és időtlen. Ez a cipő garantáltan felhívja magára a figyelmet, legyen szó városi bringázásról vagy egy hétköznapi sétáról.

A Technológia katonás rendben

Beszéltünk már róla, de sosem lehet elégszer…

Az új Vans BMX Old Skool Marshmallow/Gum modell több szempontból is kiemelkedik a többi bicajozásra használt cipő közül:

  1. Textil Oldalpanel a Szellőzésért: A megfelelő légáramlást biztosítja, így hosszú használat során is kényelmes marad.
  2. Bőr Orr-rész DURACAP Aládolgozással: A tartósság és a védelem érdekében készült, hogy ellenálljon a kopásnak és a mindennapi használatnak. Kívülről és amikor az elkopik – belülről is.
  3. Gum Talp Wafflecup BMX Technológiával: A waffle alsó talprész biztosítja a megfelelő tapadást és stabilitást, akár a legextrémebb bringás trükkök során is. Az ennek alapot adó egybeöntött CUP talp pedig erős és flexibilis – természetesen a talp közepén az elengedhetetlen BMX talp merevítővel landolásokhoz.
  4. Belső Védő Gumírozás: A cipővel egyező színű, törtfehér belső védő gumírozás védi a pedálok becsapódása ellen. Ha szakad az anyag, akkor sem a lábad kapja…
  5. POPCUSH Talpbetét: Kiváló kényelmet és ütéscsillapítást nyújt, hogy hosszú órákon át kényelmes legyen a viselése. Alapanyaga sűrűbb, mint a régi Vans talpbetétek, áma  buborékok benne olyan formájúak, hogy alakjukat megőrizzék hosszú használat során is, így nem járod el a betétet.

Alapanyagok és Technológia

A Vans mindig is híres volt arról, hogy a legjobb minőségű anyagokat használja fel a cipőihez. Az új Marshmallow/Gum modell sem kivétel ez alól. A textil oldalpanel biztosítja a megfelelő szellőzést és légáteresztést, így a lábad mindig friss marad. A bőr orr-rész és a DURACAP technológia garantálja a tartósságot és a kopásállóságot, hogy a cipő hosszú élettartamú legyen.

A gum talp Wafflecup BMX technológiával van ellátva, ami kiváló tapadást biztosít, akár a legmerészebb trükköket is kipróbálod. A belső védő gumírozás védi a lábadat a pedálok becsapódása ellen, így még nagyobb biztonságban érezheted magad bringázás közben. A POPCUSH talpbetét pedig maximális kényelmet nyújt, hogy a hosszú túrák során se fáradj el.

Nehézségek: A Világos Cipő Szennyeződése

Minden előnye ellenére, a világos színű cipők viselése mindig is kihívásokkal jár. A sár, a por és a mindennapi kosz gyorsan megjelenhet rajtuk, ami elronthatja az összképet. Ez különösen igaz a kerékpáros cipőkre, amelyek fokozottan ki vannak téve ezeknek a hatásoknak.

Megoldás: CREP PROTECT Nanotechnológiás Impregnálószer

De van egy jó hírünk: erre a problémára is van megoldás! A CREP PROTECT 20 perces időközökkel akár 3 rétegben is felvihető.  Nanotechnológiás impregnálószer, amely ma a legjobb elérhető a piacon. Ez a szer víztaszítóvá teszi a cipőt, így a szennyeződések 70%-a már nem jelent problémát, mivel a nedvességgel együtt távoznak a cipőről. Egyszerűen csak fújd be a cipőt ezzel a speciális spray-vel, és máris ellenállóbbá válik a mindennapi kihívásokkal szemben.

Elérhetőség

Az új Vans BMX Old Skool Marshmallow/Gum modellt megtalálod a veszprémi STÉG üzletében, de siess, mert nagyon limitált példányszámban érkezett. Ez a modell is hetek alatt fogy el, ezért ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megszerezd ezt a különleges darabot!

Meddig tudod megvenni?

Ne maradj le erről az izgalmas újdonságról! Ez a cipő nem csak hogy stílusos és kényelmes, de technológiailag is a legjobb megoldásokat kínálja. A limitált készlet miatt gyorsan elfogy, ezért siess, és szerezz be egyet, mielőtt kifut a készlet! Ne hagyd, hogy mások elkapkodják előled, hiszen ez a modell garantáltan minden bringás álma.

Üdvözlettel:
Stég Csapat

Tartalomhoz tartozó címkék: Márka sztorik Termék mustra