Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

ZAHBA COLLAB ALERTEgy újabb ritka és értékes Vans modell a STÉG kínálatában!

Az elmúlt évtizedekben a Vans, mint márka, jelentős befolyást gyakorolt a divat- és sportvilágra, különösen a gördeszkás kultúrára. Azonban a Vans nem csak a minőségi cipőiről és az alternatív sportok támogatásáról vált ismertté, hanem az innovatív és kreatív együttműködéseiről is, amelyek új dimenziókat nyitottak meg a márka és a fogyasztók közötti kapcsolatban.

Egy legújabb példa erre a Vans és az Alltimers közötti kollaboráció, amely nem csupán a közös értékek és stílus megünneplésére szolgál, hanem újraértelmezi azt, hogy mit is jelent együttműködni a divat- és sportvilágban. Ez a kollaboráció tökéletesen tükrözi a Vans elkötelezettségét a minőség, az innováció és a közösség iránt. A Vans x Alltimers Zahba egy letisztult, minden részletében átgondolt modell, ami nem csak a két márka közös értékrendjét hordozza, hanem a gördeszkázás iránti szenvedélyt és a stílusos megjelenést is előtérbe helyezi.A Zahba modell bemutatása egyfajta mérföldkő a Vans történetében.
Az egyszerű, mégis stílusos, teljesen fehér színű kivitelével, a finom részletekkel – mint például az Alltimers Martini logója a sarokrészen és a Vans logó a cipőnyelven – ez a cipő több, mint csak egy újabb termék a Vans kínálatában. A három különböző színben a csomaggal érkező, egyedi márkajelzéssel ellátott cipőfűző, a formázott címkék, valamint a Bacchus képei a talpbetéten, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a kollekció kiemelkedjen a tömegből, sőt – akár gyűjtői darabbá váljon.1. Újítás és Fenntarthatóság: A Zahba cipő megalkotásakor a Vans és az Alltimers nem csak a stílusra és kényelemre koncentrált, hanem kiemelt figyelmet fordítottak a fenntarthatóságra is. A cipő több mint 30%-ban regeneratív, megújuló vagy újrahasznosított anyagokból készül, amelyek hozzájárulnak a környezettudatos divathoz. A Zahba VR3Cush™ középtalpa 50%-ban bioalapú EVA habból készül, ami részben növényi eredetű, ezáltal csökkentve az ökológiai lábnyomot.2. Technológiai Fejlesztések: Az új SuperCharged ImpactWaffle™ konstrukcióval ellátott Zahba cipő nem csak stílusos, hanem technológiai szempontból is előremutató. Az alaptalp különleges összetétele, amely legalább 55%-ban felelősségteljes forrásból származó természetes gumiból készül, biztosítja a környezetbarát gyártást és csökkenti a környezeti hatásokat.

3. A Zahba Design Jellemzői: Az ImpactWaffle™ alaptalp a SickStick™ gumival tökéletes egyensúlyt teremt a rugalmasság és a deszkaérzékenység (BOARDFEEL) között. A felsőrész érdesített textúrával ellátott gumi orrvédője növeli a cipő tartósságát, míg a DuraCap™ erősítés védi a leginkább igénybe vett részeket. Ez a funkcionalitás garantálja, hogy a Zahba nem csak jól néz ki, hanem a gördeszkázás igényeinek is megfelel. Ha pedig annak megfelel, akkor milyen terület fogna ki rajta?!?
Oké, hegyet ne mássz benne!4. A Kollekció Inspirációja és Jellemzői: A Vans és az Alltimers ebben a szezonban egy olyan különleges cipőt kínál, amelyet a kollégiumi élet ihletett. Az egész fehér bőrből készült Vans x Alltimers Zahba LX VCO cipő alacsony profilú, könnyen viselhető, sport - inspirált gördeszkacipő, amely a fenntarthatóságra is figyel. Az új, kényelmes talpformának és finomított illeszkedésnek köszönhetően a Zahba ötvözi a fenntartható anyagokat az Alltimers klasszikus megjelenésével és a gördeszkások által igényelt fejlett teljesítményjellemzőkkel.

5. A Zahba Egyedülálló Stílusa: A Zahba modell nem csupán egy cipő a sok közül; ez a modell a Vans és az Alltimers közös kreatív energiájának és elkötelezettségének eredménye. Az egyszerű, mégis stílusos kialakítása, a fenntartható anyagok felhasználása és a gördeszkázás iránti szenvedély megjelenítése révén a Zahba tökéletes példája annak, hogyan lehet ötvözni a divatot, a sportot és a környezettudatosságot egyetlen termékben.
A Vans és az Alltimers Kollaborációjának Kulcsjellemzői és Technológiai Előnyei

Az Alltimers és a Vans közötti együttműködés során készült cipők nemcsak stílusos megjelenést, hanem számos technológiai innovációt is kínálnak. Az alábbiakban összefoglalom ezeket a jellemzőket, amelyek a Vans és az Alltimers egyedi együttműködésének eredményei:1. Alltimers Tiszta, Klasszikus Esztétikája: Az Alltimers jellegzetes, teljesen fehér bőr kialakítása egy letisztult, klasszikus megjelenést biztosít. A fém cipőfűző dísz és a finom dombornyomás tovább emeli a cipő stílusát.

2. DURACAP™ Orrvédő: A bőrből és újrahasznosított gumiból erősített DURACAP™ orrvédő növeli a cipő tartósságát, ellenállóvá téve azt a magas igénybevételnek.

3. SickStick™ Alaptalp: A SickStick™ természetes gumi alaptalp fenntartható farmokról származik, amelyek bizonyítottan fenntartható gyakorlatokat követnek, ezzel csökkentve az emberekre és a bolygóra gyakorolt hatásokat.4. VR3Cush™ Középtalp: A rugalmas, kettős sűrűségű VR3Cush™ középtalp legalább 50%-ban bioalapú EVA habból készül, amely részben cukornádból származik, összhangban az ASTM D6866-16 szabvánnyal.

5. Kettős Sűrűségű Zóna és ImpactWaffle™ Járótalp: A legalább 50%-ban bioalapú habból készült kettős sűrűségű zóna az újonnan kifejlesztett ImpactWaffle™ járótalppal együtt biztosítja a kiváló deszkaérzetet és ütéscsillapítást.

6. 98% Újrahasznosított Hab Talpbetét: A 98%-ban újrahasznosított habból készült talpbetét további kényelmet biztosít a formázott középtalp felett.


A VANS SKATE modellekben használt technológiák rövid ismétlése, hogy együtt átvegyük újra a leckét!

DURACAP™ Technológia:
A DURACAP™ erősítő gumi betétek a leginkább igénybe vett területeken kerülnek beépítésre kifejezetten arra tervezve, hogy ellenálljanak a Vans profi gördeszka csapata által támasztott követelményeknek. Ez a tartósság megtakarítást jelent a mindennapi gördeszkások számára időben és pénzben.

SickStick Technológia:
A Vans eredeti ragacsos gumi formulájából kiindulva a márka történetének legtapadósabb, legellenállóbb gumi talpát fejlesztette ki. A SickStick egyedi gumikeveréke a talpon és az oldalfalon is megnövelt tapadást és maximális tartósságot biztosít. Ezt a keveréket a Vans 2019 óta teszteli és hihetetlen sikert ért el vele.

ImpactWaffle™ Technológia:
Az ImpactWaffle™ a középtalp konstrukciójára összpontosít, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy javítsa a deszkaérzetet gördeszkázás közben, miközben a sarokbetét a becsapódások elleni védelemre szolgál. (Tehát magyartalanul, de érthetően – marad a boardfeel, de lett impact védelem is!!
Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra