Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

VEGÁN BŐR a Globe GS cipőben!

A GLOBE Ausztrália kínál olyan gördeszkás cipőket, amelyek a környezettudatos és állatbarát vásárlók számára is ideálisak. A GS cipők klasszikus és letisztult dizájnnal rendelkeznek, és kiváló minőségű, strapabíró és lélegző alapanyagokból készülnek. A cipők vulkanizált konstrukciója biztosítja a BOARDFEEL élményt, vagyis a gördeszka érzését a talpad alatt, amíg a ragadós gumitalp kiváló tapadást biztosít.
 A GS cipők nálunk az új BLACK CREAM színváltozatban érhető el, amely vegán barát anyagokból készült.

A vegán barát bőr egy szintetikus anyag, amelyet úgy készítenek, hogy hasonlítson a valódi bőrhöz, de anélkül, hogy állati eredetű anyagokat használnának fel.
Igen, műbőr. De nem, nem ugyanaz a silány alapanyag, ami régen egyszerűen eltört a lábadon.
Az űrtechnológia mára jócskán beáramlott a használati cikkek hétköznapi világába itt és más területen is. Általában poliuretánból (PU) vagy polivinil-kloridból (PVC) készül, de fenntarthatóbb anyagokból is előállítható, mint például a parafa, az ananászlevelek vagy az újrahasznosított műanyag.

 A vegán barát bőr egyik előnye, hogy állatbarát és nem járul hozzá az állatok szenvedéséhez. Emellett környezeti hatása alacsonyabb, mint a valódi bőré, mivel a gyártási folyamat kevesebb erőforrást használ fel és kevesebb hulladékot termel.Fontos megjegyezni, hogy nem minden vegán bőr ugyanolyan, és néhány szintetikus anyag még mindig negatív környezeti hatással lehet. Fontos nyitott szemmel élni és olyan márkákat választani, amelyek fenntarthatóságot és etikus gyártási gyakorlatokat részesítenek előnyben, ha vegán barát (VEGAN FRIENDLY) termékeket vásárolunk.

 A GLOBE Ausztrália számára fontos, hogy környezettudatos és állatbarát megoldásokat kínáljon a gördeszkázók számára is. Az új BLACK CREAM színváltozatban használt vegán barát anyag egy pozitív lépés a fenntartható és etikus divatipar felé.


A GLOBE deszkás cégek világában talán elsőként fordult ebbe az irányba és hatalmas erőket mozgatott meg, hogy ruházati és cipő kollekciója egy fenntarthatóbb világot teremtsen.

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra