Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Vans és Thrasher közös kollekció

JAG
2017. 08. 22. 06:16:34

 

Tüzesen süt le...

Ezzel a János vitézből jól ismert metaforával nem az iskolára szeretnénk utalni, hanem a Vans és a Trasher magazin kooperációjából született kollekcióra. 

Év elején kiszivárgott, hogy a "gördeszkás biblia" és a nagy múltú márka együttműködve piacra dobja népszerű darabok tüzes verzióját. Így találkozhatunk többek között a Sk8-Hi Pro modellel, - elérhető mind az üzletünkben, mind a webshopunkban -, amit múlthéten be is fotóztunk nektek. 

A kollekció elemei lábbelik (Slip-On Pro, Sk8-Hi) mellett pólók, pulóverek és további kiegészítők.

A nyár az utolsókat rúgja. A reggelek és éjszakák hűvösek, a nappalok kellemesek. Ilyenkor célszerű magunkkal vinni egy pulóvert, ami színben és mintában is tökéletesen illik lábbelinkhez. 

Nagyszerű választás a Thrasher pulóver vagy hosszúujjú póló. De napsütésben, gördeszkán állva egy lángcsóva mintás póló elengedhetetlen. Ezeket a termékeket szintén beszerezhetitek a Stégből. 
Érdemes most szert tenni a különleges darabokra, hogy ne csak a tábor tüze adjon fényt...

Végezetül egy kis kiegészítés a cikkhez:


A Thrasher 1981 óta ontja a gördeszkás tartalmakat, azonban csak pár éve vált nagyon felkapottá. Éppen a "lángos" (flame) nyomása miatt híresült el, melyet több sztár is elkezdett egy időben hordani. A magazin tulajdonosai, akik a mai napig hű gördeszkások, zenészek és igazi rock'n'roll arcok -ezen nagyon kiakadtak és hivatalos hirdetésben célozták meg ezeket a posztárokat:
NE HORDJATOK THRASHERT!


Ránk ez nem vonatkozik.
Nagyon szeretnénk, ha bevonhatnánk a gördeszkás-underground kultúrába azokat, akik csak ezen keresztül találkoztak velünk, ahogy annak idején sem zavartak el senkit a BMX pályáról, ha a BMX banditák miatt kezdett kerózni, vagy ha a Vissza a jövőbe c film volt az indíttatása a gördeszkázásra (mint pl nekem...a szerk, JB)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír