Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Vans Color Theory kollekció


A Vans, mint egyetemes ikonja a kreatív önkifejezésnek, idén bemutatta a „Color Theory” kollekciót, mely cipőket, kiegészítőket és ruhákat ölel fel.

Az amerikai divatóriás 1966-os létrehozása óta kínál uniszex darabokat a vásárlóinak, ezzel egyfajta szabadságot adva, hogy a fiúk és a lányok egyaránt megtalálhassák az identitásukhoz tökéletesen passzoló dizájnt.


Ezt az eszmét viszi tovább a lépőket és ruhákat is magába foglaló, az önkifejezés szépségéből inspirálódó, friss „Color Theory” kollekció is, aminek célja, hogy megmutassa, az egyes darabok már nem kötöttek az általános nemi sémákhoz, és mindenkinek azt kell viselnie, amiben kiteljesedhet és kivetítheti személyiségét a társadalom felé.

 

Mindemellett a kreativitás fontosságát kihangsúlyozva elhatározásuk az is, hogy megtaláljuk a saját, egyedi színskálánkat, éppen ezért öt színben válogathatunk a modellek közül: fekete, fehér, kalóz kék, fakított kajszi és szárított rózsa – ezek keverednek a palettán, ezen sziluettek a kaliforniai alapítású cég klasszikus, ikonikussá vált alap cipő modelljein elevenednek meg: kézhez kapjuk tehát az Authenticet, a Slip-Ont, az Era-t, a Sk8-Hi-t, és természetesen az Old Skoolt is.

 

A sneakerek mellett abszolút minimalista környakú -és kapucnis pulóverekben, plusz hosszú -és rövid ujjú pólókban is gyönyörködhetünk, amik oversized és vintage hatásukkal hibátlanul reflektálnak az aktuális trendekre, és üde, nyárias benyomást keltenek a hordozott üzenet mellett.

A cuccok már csekkolhatók és beszerezhetők az oldalunkon.

 

Kersner Máté
Ruder Kitti
Jassek Balázs
Forrás: vans.com

Tartalomhoz tartozó címkék: hír