Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Vans BMX Checkerboard pack


A Vans bemutatta a BMX CHECKERBOARD PACK-et

Ebből mi a sárga-kék SK8-HI modellt hozzuk. A SK8-HI megjelenésekor azonnal nagy sikert ért el. Az első cipő volt, ami már magas szárral készült és az akkori vad BMX krossz és az induló freestyle trükkök egyaránt megkövetelték a boka védelmét.
40 éves múlttal rendelkezik ez a modell, így a tervező csapat könnyedén nyúlhat vissza olyan sztorikhoz, amelyek ikonikusak a cég történetében. 
Első BMX szponzoráltjainak késő '81-as és a korai '91-es évekbeli színválasztásait szedte elő a VANS és az oldalpanelt a ma annyira menő és NAGYON VANS kockás mintázattal látta el.
A hatalmas BMX örökség egy kis és dicső szelete ez, amit mi épp lányoknak szántunk - BMX-en, vagy az utcán egyaránt jól fog kinézni.
Büszkék vagyunk arra, hogy a lányok is bicajra ültek és deszkáznak, hogy a street kultúra részesei lettek és ezt ezzel a modellel is szeretnénk ünnepelni.Az orr-rész és a kritikus helyek hasított bőrből készültek, míg az oldalfal erős vászonból.
A klasszikus WAFFLE talp jó és tapadós, mint mindig és a talp oldalán a csík megint fehér maradt, így emelve ki a cipőt a "normál" SK8-HI testvérei közül.


Photo CREDIT: through WearTesters by Michael Silver (@mrsilver21)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír lányos