Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

ÚJ VONALON AZ OAKLEY – REEDMACE

Már mind tudjuk, hogy az OAKLEY azon kevés cégek egyike, ahol nem a nevet, nem a logot, a ráfűzött bőrbetétet, vagy a csini strasszokat fizetjük meg, hanem olyan sokkal unalmasabb dolgokat, mint XYZ OPTICS, torzításmentes technológia vagy például optikai tisztaság.

Amiket azonban a szemünk és az agyunk érzékel és meghálál.

Fennállása óta az Oakley többször is meg tudott újulni. Hazánkban a legnagyobb csapdába a kilencvenes évek közepén esett, amikor radikálisan új formájával, az EYE JACKET szemüveggel hirtelen berobbant a köztudatba, de sajnos nem csak a sportpályákon aratott sikert a minden külső fényt kizáró „rovarszem” -re, vagy a földönkívüliek megszokott ábrázolására hajazó szemüveg. A techno partikon kezdett el feltűnni kevésbé és nagyon erősen kigyúrt arcokon. Ami hamar híresből hírhedtté tette.Azóta sok víz folyt le a Dunán és a márka a helyére került – minden olyan fejen látható, amelynek tulajdonosa szeretne jól látni és a látását megóvni. De a formavilágot időről időre újra kell gondolni. Változik az emberek ízlése és változik a világ.
Az OAKLEY REEDMACE az egyik nagyon jó példa az OAKLEY megújulási képességére.
tavaly ősszel láttuk először a modellt és az előrendelésünk most érkezett meg.
A nagyon hajtott szemüvegek kora sokak számára lejárt és rájuk tekintettel telejsn új vonal jött ki.
Asz egész egy mára legendává váló szemüveggel kezdődött, mely a HOLBROOK.
Ennek hatására ismét keresni kezdtétek a FROGSKINS modellt, amely az OAKLEY első modellje volt.
Innentől meg sem álltak a tervezők a régmúltat idéző retro modellek megálmodásával. Ezek közül a LATCH család lett erős több taggal, majd megérkezett a REEDMACE.A szemüveg szára itt megint EGYENES, ami az Oakley eredeti tulajdonosának idejében kőbe vésett szabály volt, de aztán éppen az újrakezdtett FROGSKINS és az új csillag, a HOLBRROK szakított ezzel. Pedig az egyenes szár jó. Különböző fejeknek eltérő távolságra van az orrnyerge a fültőtől, így a hajtott szár sokszor túllóg, vagy nem ér el oda, ahova kellene… Na ez a szár egyenes, mint a szög. DE valahogy mindig kitalálják ezek az Oakley fiúk, hpgy a szemüveg TART, a fejeden meg sem mozdul.FILIGRÁN – ez az első szó, ami eszünkbe juthat.
KÖNNYŰ – ez a második.
A keret vékony és szuper könnyű műanyagból készül. A meghatározó látványelem a szemüvegen a pántés az általa közrefogott Oakley O betű.
Teljesen UNISZEX modell, amit az OAKELY kampánya jól megmutat, férfi és női sportolóikon egyaránt láthatjuk a modellt.
rengeteg új modell érkezett ebben a kategóriában és mindenkinek, aki eddig HOLBROOK fanatikus volt, ajánlani fogjuk, hogy próbáljon most még merészebb szemüveget – de szintén tökéletes optikai tulajdonságokkal!

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra