Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Tony Trujillo és PRO modellje, a Vans TNT SG Pro

Jassek Balázs
2017. 08. 22. 05:47:43

 


Kevés olyan izgalmas alakot láthatsz átkrúzolni egy parkon, mint Tony....és ez már régóta tart. Egészen pontosan azóta, amikor az első VHS kazettákon feltűnt egy-egy 411 VIDEO MAGAZINE részben, a Santa Cruz skateparkban szállva.Karrierje során Tony Trujillo körbeutazta a Földet - vagy százszor, megitta a sörödet :) , megcsókolta a csajodat, 2002-ben megnyerte a Thrasher Magazine hőn áhított Skater of the Year díját, számos Vans pro cipője jelent meg és elvette Trixie Con Leche (azaz Tejes Trixi) néven futó dobosát.

Született egy kisfia, a másik már úton van és az apuka már több címlapon szerepelt, mint amit meg tudnánk számolni - és Tony Truillo csak folytatja a balhét, bármerre is jár.
Bármi is történjék, Tony Trujillo neve úgy marad fent, mint aki kivette a részét a világból.

Idei cipője a TNT SG egy félmagas szárú cipő valahol egy Old Skool és egy Half Cab között. A talpbetét kivehető ULTRACUSH HD, ami jól jön a nagy landingeknél, komoly board feel-t ad (érzed a deszkát), könnyű, nagyon kényelmes és nem morzsolódik szét. Az orr gumival aládolgozott, a talp most fehér és a Waffle talp még mindig király, ha blokkolni kell.

A szín klasszikus fekete fehér, amiben a legtöbb profi nyomatja.
Az ár HÚSZ alatt marad, ami egy ilyen cipőnél ajándék.

A félmagas szár a leglazább dolog, ha megszoktad tudod, ha nem akkor próbáld ki, és többet nem veszel mást!

A TNT SG Pro modellt itt csekkolhatod...
 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír