Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Támad a zöld

Két éve figyeljük, ahogy a zöld szín a teljes visszautasítástól a kedvenc kategóriáig menetelt azoknál, akik erre fogékonyak. Akik nem annyira, azok pedig majd később érzik be a színt, de hozzánk általában azok járnak, akik az underground divat első fecskéi. Nézzük meg, mit jelent a ZÖLD és milyen árnyalatokkal, milyen darabokkal várunk Titeket!A színek befolyásolnak bennünket. Kezdd el használni őket!
Dögös az állandó fekete, de unalmassá vált az elmúlt pár évben, amikor a divat csúcsra járatta a feketét. Csempéssz zöldet a ruhatáradba és ha rendszeresen hordod, megváltoztatja a világlátásodat.Alapvetően a természetben legnagyobb mennyiségben előforduló szín, ezért ismerős és a tavaszi megújulást, az életet idézi meg. Az örökzöldek miatt szintén erős az állandóság jelentése. Nyugtat, klausztrofób érzéseinket csökkenti és pont mert mindig mindenhol látjuk (reméljük ez így is marad és nem a sivatag sárgája lesz az általános kép körülöttünk!!!!), pont annyira semleges, hogy mindenhez passzol.
Szemünk retina receptorai különösen fogékonyak a zöldre, így ha abba öltözöl, a fogadtatás mindig pozitívabb, melegebb. Észrevesznek, figyelnek Rád!
Állásinterjún, meghallgatáson vagy akár egy fontos randin IS elsőosztályú választás.

Színtan szerint a ZÖLD a kék és sárga keveréke. Ez annyit jelent, ha festéket akarsz keverni, a kék és sárga keverési aránya szerint kapsz ilyen vagy olyan zöldet.Kollekciónkban a zöld igen széles palettán mozog, éppen a sárga tartalommal változik az árnyalat. Kezdünk a majdnem homokszín ARMY és MILITARY színekkel. Itt kéket nem is érzékelhetsz benne, inkább barnás árnyalatok ezek.Középen a FOREST GREEN, FOREST NIGHT és hasonló méregzöld árnyalatok vannak. Ide tartozik még a palack (a jó öreg sörösüveg) zöld, mely a deszkás cégek régi kedvelt színe, de eddig TI nem szerettétek. Idén már fordult a helyzet! Ennek testvére a trekking green, ami nevéhez hűen a természetjárók által ismert és favorizált zöld, de a covid lezárások óta és a folyamatos klíma szorongásban a túlélést és a józan észt a természet jelenti, a hatalmas, sötét erdők és a természetközeli élet, az erdőkben töltött órák, így a divatba bekúszott maga az OUTDOOR.

A skála másik végén azok a zöldjeink vannak, amiket idén pl a VOLCOM használ, ahol már nehéz megmondani, hogy ez még a zöld egy kékes árnyalata, vagy inkább KÉK (DEEP TEAL). Ezen aztán jókat vitatkozunk a STÉGBEN, de itt egy képre kerültek, hogy lássátok, valójában milyen közel állnak egymáshoz.A különböző zöldeket a természet keveri és a CAMO. Mi nem szívesen ajánljuk a különböző zöld árnyalatok keverését. Viszont kiegészítő színe a PIROS és egy nagyon egyszerű ökölszabályként elmondhatjuk, hogy világosabb zöldet világosabb (vagy inkább élénkebb) pirossal párosíts, sötétebbet pedig erőteljesebb, sötétebb pirossal, vagy már BORDÓVAL párosíts.
NEM úszod meg, hogy az erdőbe kimenj, mert ott nem csak a zöld, mint szín gyógyít és harmonizál, de a hangok és a levegőben szálló illatanyagok is hatnak Rád. De ha viseled, ha a szobádban ki is akasztod az új kedvencedet, azzal csak nyerhetsz!

PRO TIPP:
Ahogy említettük, ne vegyél össze több zöld árnyalatot – de ez csak NAGY FELÜLETEKRE igaz.
Ahogy a képen is látod, a kivett talpbetét teljesen láthatóan csak egyik zöld pólóhoz működik. De ha ezt a cipőn mindössze vékony csíkokban látod, mint KIEGÉSZÍTŐ SZÍN, akkor már bármelyikhez működni fog!


 
Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra