Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Szerviz hetek a Stégben


Lötyög? Szorul? Zörög?

Nem elég, hogy vettél egy komplett gördeszkát, azt karban is kell tartani. Ha koszban, vízben mentél vele akár egyszer is, akkor takarítani kell.

A GO SKATEBOARDING DAY alkalmából most ingyenesen vizsgáljuk át kedvenc verdádat! Ha valamit takarítani, beállítani kell, azt ingyenesen elvégezzük. A te feladatod csupán annyi, hogy személyesen eljuttasd hozzánk a gördeszkát!
Ha a gördeszkán bármi olyan hibát találunk, ami cserét igényel vagy olyan javítást, amit nem tudunk mi megcsinálni, akkor előzetesen minden kötelezettségtől mentes árajánlatot adunk és te döntöd el, hogy javítsuk, cseréljük vagy küldjük vissza ahogy van!

FOGLALJUK ÖSSZE, MIT KELL TENNED:1. Írj nekünk egy rövid emailt, hogy tudjunk tervezni Veled és a gördeszkáddal! Ide kattintva rögtön tudsz is írni nekünk...


2. Hozd be hozzánk a gördeszkádat!


3. Várd meg véleményezésünket, melyet válasz emailben küldünk!


4. Megcsináljuk a gördeszkádon az ígért szervizelést: tiszta lesz, pormentes, nem lötyög rajta semmi!5. Ha cserét, vagy térítéses javítást javaslunk és te ezt elfogadtad írásban, akkor a leegyeztetett alkatrészeket beépítjük, melyet a helyszínen készpénzzel vagy kártyás fizetéssel tudsz egyenlíteni!

6. A tisztított, rendbe tett és esetleg felpimpelt deszkáddal csapasd nyugisan egész nyáron!

Tartalomhoz tartozó címkék: Események Akció