Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Mit utáltunk az új SKATE SK8-HI-ban?Egyáltalán – miért kétszer van benne a SKATE szó.
Az eredeti neve a cipőnek SK8-HI, ami a SKATE-HIGH elnevezés stilizált verziója volt a cipő eredeti , 1978-as bemutatásakor.
Deszkázásra jó is volt.

AKKOR

Tartotta a lábat, védett a becsapódó deszkától a poolokban és még az OLLIE sem gyilkolta meg olyan hamar.Aztán sok-sok év után jött a SK8-HI PRO.
A cipő új talpat, új tripla foxing részt (a körbefutó gumi), belső gumírozást a kritikus helyeken és megannyi funkcionális erősítést kapott.
Két éve a Vans kihirdette, hogy megerősíti identitását és a semmitmondó PRO elnevezést tilos használni, a vonalak szétválnak SKATE és BMX előtaggal, hogy a nevek is mutassák a VANS törekvését arra, hogy a „mindenkinek van egy pár Vans cipője” márkából visszatérhessen a fejekben oda, ahova mindig is akart tartozni. A DESZKÁS CÉG, ami egyébként gyárt SZÖRFÖS és BMX-es termékeket is.Így született meg a SKATE SK8-HI elnevezés.

ANTIQUE néven érkezik a törtfehér szín, ami az amcsi profik fejlövése lehetett 2019-ben és azóta kúszik be az itthon is elérhető kollekciókba.
MIT UTÁLUNK A SKATE SK8-HI modellben?
Amit szinte minden SK8-HI modellben. A fűzőrendszert.
Ha nem fűzöd ki nagyon, akkor nem tudsz kibújni belőle. Ezt hozza az 1978-as design megtartása.
Figyelem!
Amelyik modellnél átváltottak a sima fúrt fűzőlyuk helyett a fém vagy műanyag verzióra, ott minden gyorsabb és könnyebb, de a hagyomány miatt a legtöbb modell megtartotta az eredeti szűk furatokat. Ezen kívül?
Semmit. Imádjuk.A TALP:
A régi PRO talpak helyett belül teresebb, mélyebb profilú talpat kapott az új SKATE -CLASSICS vonal (így ez a SKATE SK8-HI IS). Ezt kívülről nem veszed észre, csak több tér van benne.
Úgy mondják, hogy a sima SK8-HI modelled méretét megnézed és az új SKATE SK8-HI-ból veheted ugyanazt.
Belekerült a VANS POP-CUSH talpbetét, ami már vékonyabb, mint a régi PRO talpbetétek, de az alapanyag variálásával a landolásokat ugyanúgy tompítja.A DURACAP erősítés a teljes talp- és orr-részt érinti. Belül gumírozás fogadja a lábad felé törekvő gördeszka smirglit, a legkritikusabb helyen a foxing a régi tripláról visszament duplára de magasabb és a nagyobb felület tovább tart.

A talp anyagon igazítottak, a TNT modellen már 2020 óta tesztelt STICKY RUBBER alapanyagot használják, csak itt fancy nevek és matricák nélkül ÉS EGY GYÁRI REJTETT SZIVATÁSSAL:
A cipő oldalfala gyári állapotban FÉNYESRE váltott, ami a cég régi gyártósorán volt tipikus jegy és az ANAHEIM DACTORY széria hozta vissza. Ez elsőre sikamlósnak tűnik, de nagyon hamar kopik le deszkás felhasználás során.
Ha azonnal nyomatni akarsz benne, akkor azért érdemes egy GRIPTAPE darabbal megcsiszolgatni körben.AZ OLDALFAL:
Hát ez fantasztikus. Már áradoztunk a SKATE OLD SKOOL kapcsán azokról a verziókról, amiknek a textil oldalfala egy vékony bevonatot kapott. Gumi-szerű, mint a pólódon a nyomás. Ez is ilyen. A kosz is hamarabb jön le, a deszka is tapad és a kopásállóság is nő.A hab a tortán – az ikonikus Vans JAZZ csík, amit másodikként kapott meg ez a modell 1878-ban , pár évvel a híres OLD SKOOL után. gumiból van. Igen. Semmi műbőr, vastag gumi. Heelflippes arcoknak a mai jó hír.
A nyelv még mindig vékony, de már nem csúszik el oldalra a cipőbe, mert egy klassz lycra anyag tartja középen. VÉGRE. Köszi!
A bélés a régi jó műbőr, ami segít tompítania lábadnak lőtt deszkát, de segít feltörni is, ennek a cipőnek BETÖRÉSI IDEJE van! Ha megveszed, bemutatunk a régi jó Leukoplastnak, amiből a kritikus helyekre azonnal tehetsz KÉT réteget is a lábadon és akkor ő nyer – különben a cipő.A hátulján ott díszeleg az új TAB, a jó régi VANS OFF THE WALL alatt a SKATEBOARDING felirattal, hogy tudd, nem egy BMX-es modellt vettél!A Sk8-Hi modelljeink közül ide kattintva tudsz válogatni...
Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra