Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Miért néznek ki sokáig újnak a cipőink?

Gustavo De Palma, JAG


Kinézted álmaid cipőjét, megvetted, hazavitted, felpróbáltad, majd egész este még abban flangáltál otthon, és nézegetted a tükörben, hogy milyen klassz, mennyire szép és új, és megfogadtad, hogy na most aztán tényleg nagyon fogsz rá vigyázni, mert ez lett az új kedvenc cipőd...

Aztán telnek a hetek, a kosz meg csak gyűlik a cipődön, kezdi elveszíteni azt a kinézetét, amibe beleszerettél, és egyre nehezebb úgy megtisztítani, hogy ismét úgy nézzen ki, mint új korában. Pedig anno megfogadtad, hogy rendszeresen fogod tisztítani, de aztán mindig közbejött valami, és most már olyan sok időbe telne, hogy ismét új állapotra hozd a cipőt, hogy inkább hagyod is.

Pedig ennek egyáltalán nem kell így lennie, és egyáltalán nem is kell olyan sok energiát belefeccölni, hogy szép tisztán tartsd a cipőd.
Mindössze egy kis törődés, és odafigyelés kell, amit most megmutatunk neked, és ha megfogadod, akkor cipőd hosszú ideig megőrzi új kinézetét.

Miért esett a választásunk a Crep Protect-re?
Egyszerűen azért, mert rohadt jó, és mivel mi a Stégben mind szeretjük a cipőinket, ezért fontosnak tartjuk, hogy a cipőnk jól nézzen ki, és kipróbáltunk 1000+1 cuccot a ciftől az ilyen-olyan kencékig, de mindegyik vagy időigényes volt, vagy körülményes, vagy csak szimplán nem jó – csak mi akkor más szót használtunk rá.
A Crep Protect-et olyan végtelenül egyszerű használni, hogy nem lehet elrontani… na jó, bármit el lehet rontani, ha el akarod, de ehhez tényleg akarni kell...
Az egésznek mindössze annyi a titka, hogy a Crep Protect-et nem akkor kell elkezdeni használni, amikor már koszos a cipő, hanem amikor megveszed.
Kiveszed a cipőt a dobozból, és lekezeled egy réteg Crep Protect Rain and Stain spray-vel. Hagyod, hogy megszáradjon, ez kb. 10-15 perc, majd lekezeled még egyszer. Ezt a dupla kezelést mindössze az első alkalommal kell megcsinálni, és a cipőd így már intenzíven fogja tudni taszítani a szennyeződést és a folyadékokat. Ha koszos lesz, sokkal egyszerűbb lesz letörölni, mintha csak simán használnád.

Valahogy így:

Az első kezelés 3-4 hétig védi a cipődet, utána csak meg kell újítani a kezelést. 3-4 hét múlva ismét le kell kezelni egy réteggel. Ekkor viszont már csak egy réteget fújj fel! Ha ezt a rutint felveszed, és 3-4 hetente szánsz 15 percet a cipődre, sokkal ellenálóbbá teszed a szennyeződéssel és a folyadékokkal szemben, ha mégis bekoszolódna, ezerszer egyszerűbben le fogod tudni törölni róla a szennyeződést egy nedves ruhával, tehát nem kell órákon át suvickolni.

A Crep Protect Rain and Staint akár rögtön megvásárolhatod ide kattintva:  Megveszem

Ha hosszú hónapok után pedig összeszedne annyi koszt, hogy ráférne egy nagytakarítás, akkor eljött az ideje, hogy bevesd a nagyágyút, a Crep Protect Cure tisztítókészletet.
Ezt nem részletezem, mivel itt nincs mit. Ezzel néha-néha egy nagytakarítást érdemes csinálni a cipődön, de ha kezeled a Rain and Stain spray-vel, akkor látni fogod, hogy erre tényleg csak ritkán lesz szükség.


 

A Crep Protect Cure csomagot akár azonnal megvásárolhatod ide kattintva:  Megveszem

A terméket üzletünkben és a webshopon is megveheted, akár még ma, hogy holnap mindenki a ragyogóan tiszta cipődre figyeljen. Ha bővebb infóra van szükséged a termékekről, itt tudod megnézni a Crep Protect termékeket...
Tartalomhoz tartozó címkék: hír videó