Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Meghalt a király – éljen a király!
ELIJAH BERLE 2023
Berle első pro cipője talán örökre kedvencünk marad. De valamiért abbahagyták.
De az élet nem áll meg, jött is a kiemelt BERLE kollekció nadrággal, cipőkkel.Benne a SKATE OLD SKOOL Berle-féle változata.
Elsőre nem rendeltük, mert a törvénytelen PAINT - ihletésű printek és hímzések furák voltak. Aztán beadtuk a derekunkat- retro világ van, kérem!
Amikor láttuk, hogy kezd SOLD OUT kategóriába menni, inkább mégis berendeltük.
Mert ha a cipő nem is volt a legkedvesebb, BERLE az.
Ha pedig ő ezt érzi be, akkor itt a cucc helye.
Jöjjön a nadrág is!
Megjött és fogható az új BERLE SKATE OLD SKOOL. A nadrág már majdnem SOLD OUT.
Hogy mit kell tudni az új ELIJAH BERLE cipőről?
Már sokat írtunk a SKATE OLD SKOOL funkcióiról a korábbiakban, de a legfőbb pontok – és kamuk helyett kezdjük AZONNAL AZ ACHILLES PONTTAL!!!1. Az orr-rész kialakítása a csúcstechnológia – volt a 2000-es évekig. A technikai trükkök fejlődése miatt a cipő orrát meg lehet gyilkolni, de a bőr alatt egy elég stramm belső DURACAP gumiréteg gondoskodik a lábfejed sértetlenségéről, ha a bőr maga kilyukadna.

2. A Skate Old Skool legszebb tulajdonsága, hogy gyakorlatilag NINCS BETÖRÉSI IDŐ. Fájdalmak helyett mehetsz benne deszkázni.

3. A talp az újabb SICKSTICK anyagból készült, amit anno a ROWAN modellen teszteltek és annyira bejött, hogy mára MINDEN SKATE TALP ebből készül. Ragad, ragad és ragad.

4. A talpbetét az a POPCUSH, amit teljesen újraterveztek a TALPPAL együtt, amit a régi OLD SKOOL PRO modelleknél elfelejtettek és így nem kell két mérettel nagyobbat venned, ha TE IS bele akarsz férni a cipőbe. Magasabb oldal profil, új méretezés és egy elöl enyhén vékonyított talpbetét, ami hátul baromira fogja a landing terheléseket.

5. Egyedi hímzések a cipőn, amitől 20 év múlva is tudni fogod, hogy a kép mikor készült!
Ha több info érdekel az OLD SKOOL evolúciójáról, olvass utána EBBEN A CIKKBEN:https://steg.hu/steg-blog-667/az-uj-skate-old-skool-black-tokeletes-139

Ma már tudjuk, hogy nem tökéletes, de állítólag senki sem tökéletes és így kell elfogadnunk magunkat és egymást is!Jassek Balázs
Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra