Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

ROWAN de most KETTES!

A Rowan 2 a 2020-ban bemutatott népszerű Rowan Pro legfrissebb folytatása, amely egyidejűleg progresszív és emészthető megjelenést kínál, és a vintage teremcipőkből (amit mi inkább kosaras cipőknek ismerünk) merít inspirációt.

De ki is az a Rowan?

Rowan Zorilla, a kaliforniai Vista szülötte, akit többek között olyan márkák támogatnak, mint a Supreme és a Baker Skateboards. Thrasher címlapsztár, több emlékezetes video partot fémjelez neve és a Vans Skateboarding csapatának kihagyhatatlan tagja. Most új fejezetet nyit deszkás örökségében második pro cipőjének, a Rowan 2-nek a megjelenésével.

Laza, szabadon áramló stílusa és az a különleges képessége, hogy szinte bármilyen helyzethez alkalmazkodni tud, hozzájárult a következő deszkás generációnak a gördeszkázásról alkotott elképzelésének megváltoztatásához.

Rowan Zorilla, a gördeszkázás világának egyik leginnovatívabb alakja, újabb mérföldkőhöz érkezett pályafutásában. A gördeszkázás területén elért jelentős eredményei és stílusa révén a sportág egyik meghatározó alakjává vált.

Rowan az 1787. helyen áll a globális ranglistán, míg a park kategóriában az 517., street kategóriában pedig a 8796. helyezett.

 

Sponzorok és Együttműködések

Rowan támogatói között olyan neves márkák találhatóak, mint a Supreme, Vans, Baker Skateboards, Independent, Spitfire, Shake Junt, Psockadelic, és a Makalassi Posse. Ezek az együttműködések bizonyítják kreativitását és befolyását a gördeszkázás világában. Szintén érdekesség, hogy szpozorainak legtöbbjét a Stégben megtalálod, hiszen a BAKER, Shake Junt és Psockadelic forgalmazói vagyunk Magyarországon és kiemelt forgalmazói a VANS SKATE vonalának.

 A Rowan 2 Bemutatása >>> FOGLALJUK ÖSSZE!

Stabil alapokon

A Rowan 2 a 2020-ban bemutatott népszerű Rowan Pro legfrissebb folytatása, amely egyidejűleg progresszív és emészthető megjelenést kínál, és a vintage teremcipőkből (amit mi inkább kosaras cipőknek ismerünk) merít inspirációt. 

A Rowan 2 az ImpactWaffle™ technológiát használja alapként és innen fokozza a teljesítményt. A kettős sűrűségű VR3 Cush középtalp nagyobb védelmet biztosít a saroktól a lábujjakig. Az újratervezett zonális (különböző helyeken eltérő) tapadási minta a SickStick™ gumit használja a fokozott (és fenntartható) ütésvédelemért és egyidejűleg a BOARDFEEL megtartása érdekében.
Érdekesség, hogy a VANS a SickStick™ talp anyagot a ROWAN első verzióján kezdte el tesztelni 2020-ban és amikor robbanásszerű sikert aratott, akkor tette általánossá SKATE modelljein.

A Rowan 2 a fenntarthatóságot szem előtt tartva készült, és megfelel a Vans Checkerboard Globe Logo követelményeinek. Amikor látod a Checkerboard Globe logót, tudhatod, hogy ez a termék szigorú tervezési és anyaghasználati irányelveket követ, amelyek célja környezeti hatásunk csökkentése.

Design és Funkcionalitás

ImpactWaffle™ Technológia: A Rowan 2 továbbfejlesztett ImpactWaffle™ technológiája még több ütésvédelmet biztosít a láb elülső részében, miközben megőrzi a kiváló BOARDFEEL-t.

SickStick™ Gumi: Az egyedülálló SickStick™ gumi cupsole a Rowan 2-ben jobb tapadást és deszka irányítást kínál, míg a talp sarkánál megfordított gofri mintázat hosszabb élettartamot biztosít a cipőnek.

Duracap™: A Duracap™ technológia a cipő felsőrészén extra tartósságot nyújt az elhasználódás ellen. Hogyan? Rejtett gumiréteg a kopó részeken.

Újrahasznosított Talpbetét: A kényelmet növelő, 98%-ban újrahasznosított anyagból készült további réteg a formázott középtalpon még több kényelmet kínál. VR3 CUSH a mágia neve!

Fenntarthatóság és a Checkerboard Globe Logo

A Rowan 2 nemcsak stílusban és teljesítményben tűnik ki, hanem a fenntarthatóság terén is. A Vans Checkerboard Globe logója garantálja, hogy a cipő megfelel a környezetbarát tervezési és anyaghasználati előírásoknak.


Anyagösszetétel: Velúr - Vászon -Szintetikus Anyagok
A Rowan 2 tökéletes választás azok számára, akik értékelik a minőségi kialakítást, a kényelmet, a tartósságot és a környezettudatos gyártást. Rowan Zorilla egyedi stílusa és a Vans innovatív technológiája találkozik ebben a forradalmi gördeszkacipőben, amely készen áll arra, hogy meghódítsa az utcákat és egyúttal a skateparkokat.