Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Karácsonyi nyitvatartás és csomagküldés 2021

Karácsonyi nyitvatartás és csomagküldés 2021 Boltunk ünnepi nyitvatartását és az ünnepi csomagszállítási információkat itt találod...
 
Ahogy közeledünk a 2021-es év karácsonyához, igyekeztünk úgy alakítani a nyitvatartásunkat, hogy akkor is be tudj ugrani hozzánk, ha épp az utolsó pillanatokban jutna  eszedbe, hogy valami még hiányzik a fa alól.

A webshopból rendelt csomagok összekészítését tudjuk tartani az eddig is megszokottak szerint, a munkanapokon 13:30-ig leadott rendeléseket még aznap át tudjuk adni a futárszolgálatnak.
Az MPL-lel való egyeztetés után mi azt az információt kaptuk, hogy az ország jelentős részén egyelőre zavartalan a csomagok kiszállítása, de vannak városok, ahol már tapasztalni némi késést. Ezt figyelembe véve mindenképp azt javasoljuk, hogy a rendelést ne hagyd az utolsó pillanatra, vagy kérd a kiszemelt terméket csomagpontra vagy csomagautomatába.

A december 20.-ig leadott rendelések nagy valószínűséggel még ki lesznek szállítva karácsony előtt, de mindenképp érdeklődj az MPL ügyfélszolgálatán affelől, hogy városodban mi a helyzet a csomagok kiszállításával, lehet-e esetleg késésekre számítani. 

A december 21.-23. 13:30-ig leadott megrendeléseket még az adott nap átadjuk a futárszolgálatnak, de elég nagy esély van rá, hogy ezek a csomagok már csak a két ünnep között kerülnek majd kiszállításra.

A december 23. 13:30 után leadott megrendeléseket december 27.-én hétfőn dolgozzuk fel, és ezután adjuk át a futárszolgálatnak.

Jelenlegi információnk szerint az esetleges késések a csomagszállításban jelenleg előfordulhatnak Székesfehérváron, Pécsett, illetve Budapest bizonyos kerületeiben.
Nagyon fontos, hogy miután átadjuk a futárszolgálatnak a csomagod, nekünk nincs további ráhatásunk arra, hogy akár meggyorsítsuk vagy bármilyen módon beleszóljunk a csomag szállításába. 
A tavalyi évben az MPL 96%-os pontossággal szállította ki csomagjainkat másnapi határidőre, ami viszont nyilván nem nagy vigasz, ha beleesel a maradék 4%-ba, ráadásul karácsonykor, ezért azt javasoljuk, hogy a fontos ajándékokat mindenképp rendeld le időben.

Ha személyesen szeretnél vásárolni üzletünkben, azt egészen 23.-áig, csütörtökig megteheted, nyitvatartásunk így alakul:

Dec. 13.-17. hétfő - péntek: 09:30 - 18:00
Dec. 18. szombat: 09:00 - 16:00
Dec. 19. vasárnap: 09:00 - 14:00
Dec. 20.-23. hátfő - csütörtök: 09:00 - 18:00
Dec. 24.-26. péntek - vasárnap: ZÁRVA 
Dec. 27.-30. hétfő - csütörtök: 09:30 - 18:00
Dec. 31.- jan. 2. péntek - vasárnap: ZÁRVA
Január 3.-tól pedig várunk szeretettel benneteket a szokásos nyitvatartással.

Ezúton is szeretnénk nagyon boldog karácsonyt kívánni neked, és akármilyen is volt számodra a 2021-es év, ennél csak jobb évet kívánni a következő 365 napra!
Tartalomhoz tartozó címkék: hír