Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Half Black Friday

Ahogy minden évben, természetesen idén is megtartjuk Black Friday akciónkat.

Ahogy eddig is, idén is igyekszünk ezt a lehető legátláthatóbb módon megrendezni. Ez szerintünk azért nagyon fontos, mert sajnos mára pár káros üzleti módszert alkalmazó áruház eléggé megnyírbálta ennek az akciónak mind a hitelességét, mind pedig a lényegét.

Mi továbbra sem fogunk pár héttel/nappal az akció előtt felárazni termékeket, és nem is kérjük, hogy ezt csak a két szép szemünkért elhiggyétek nekünk. Az összes termékünk ártörténetét ellenőrizhetitek, legalább 1 évre visszamenőleg olyan oldalakon, mint például az árukereső.

Számunkra továbbra is ez az akció az, amikor egész évben a legnagyobb kedvezményeket adjuk, és nem tervezünk egész hónapon át tartó akciót, mert pont emiatt veszik el az egész lényegisége, az, amire esetlegesen érdemes lenne várni, azonban szeretnénk idén egy kis játékkal feldobni ezt az eseményt.

November 19.-21.-ig Half Black Friday-t tartunk, ami azt jelenti, hogy a Black Friday akciós készletünk felét már ezen a hétvégén leárazzuk, így bizonyos termékeket két hétvégén is lehetőségetek lesz igen kedvező áron megvenni. Az akciók mértéke ezeken a termékeken ugyanakkora lesz, mint majd az egy héttel későbbi Black Friday alkalmával.

Reméljük, hogy tetszeni fog neked, amivel készülünk, és megtalálod a kiszemelt cuccot. Ha mégsem, ne csüggedj, november utolsó hétvégéjén látogass el újra oldalunkra, és adj még egy esélyt neki.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír