Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Globe

Globe

Az ausztrál Globe cég három lelkes testvér összefogásából jött létre 1985-ben. Stephen, Peter és Matt Hill megszállott gördeszkások voltak, akik fejükbe vették, hogy népszerűsíteni fogják a sportot szerte Ausztráliában, így 1985-ben létrehozták a Hardcore Enterprises-t, ami deszkás cuccok importjával foglalkozott. 
Kezdetben kisebb rendezvényekkel igyekeztek népszerűsíteni szenvedélyüket szerte az országban, majd ezek a rendezvények, demók országos bajnokságokká és hatalmas turnékká nőtték ki magukat. Munkásságuknak köszönhetően a deszkázás robbanásszerűen elterjedt Ausztráliában és Új Zélandon a 80-as években.
Egyébként a Hill testvérek építették meg házuk udvarában Ausztrália legnagyobb félcsövét is 1985.-ben, de le kellett bontaniuk, mert a szomszédok és az önkormányzat túl hangosnak találta a deszkázást.
A cég 1987-ben hozta létre kifejezetten deszkás ruhák importjára szakosodott ágát, ami Die Hard névre hallgatott, és az első nagy márka, amit forgalmaztak, a Vision Streetwear volt, de hamarosan számos nagy márkát forgalmaztak, sőt létrehozásukban is nagy szerepet játszottak.
1994-re a Hill fivéreknek kellő tapasztalata volt mind a forgalmazásban, és világosan megértették a deszkások igényeit is, tudták, hogy milyen fejlesztéseket tennének, hogy előremutató deszkás cipőket hozzanak létre, így ebben az évben létrehozták a Globe márkát, 1995-ben pedig megnyitották los angeles-i székhelyüket is.
Mára a Globe saját gyárában készíti prémium minőségű deszkás cipőit, gördeszkáit, és számos termékét. Fennállásuk alatt mindig a minőséget helyezték középpontba, amit a deszkázás iránti elkötelezettségük csak tovább ösztönzött. 

 
Rendezés:
Nézet: