Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

DROPSZERDA >>> The North Face BERKELEY kollekció bemutató

Mostantól RANDOM időpontokban, de mindig SZERDÁNKÉNT fogunk oylan mini vagy nagyobb kollekciókat bemutatni, ami épp megjelent, vagy épp felkerült az oldalra, és talán nem vetted észre.
 
Induljon hát az első DROPSZERDA itt és most!
 

Az idei évben a divat és az OUTDOOR ruházat egy új, izgalmas fejezetéhez érkeztünk a "The North Face" legújabb kollekciójának, a Berkeley-nek idei beérkezésével. A kollekció frissen érkezett meg a STEG Lifestyle veszprémi üzletébe és már most ígéretesnek tűnik a stílusguruk számára. Az új darabok, melyek között pólók és pulóverek is találhatók, mind a hagyományos The North Face minőséget képviselik, miközben friss színvilágukkal és kialakításukkal tűnnek ki.


SZÍNEK ÉS STÍLUS

A kollekció színpaletta tekintetében az időtlen FEKETE, a föld tónusú Utility Brown, (ami egy sötétebb homokszín árnyalata), valamint az ezekkel könnyen kombinálható Black Currant színekben érkezik. A homok szín az idei egyik nagyon ígéretes és „újra” felfedezett föld szín. A black currant liláját ezzel és a feketével is jól lehet kombinálni – és még mindig hódít a LILA, ezért örülünk a kollekcióban ennek a színnek.

Érdekesség az elnevezés:
A THE NORTH FACE eredetileg 1966-ban alakult, de csak két évvel később csatlakozott az alapító DOUGLAS és SUSIE TOMPKINHOZ az új tag, KENNETH KLOPP, aki azonnal áttette a cég székhelyét BERKELEY-be.

MIT ÉRDEMES MEGNÉZNED?

Berkeley California póló

Ez a póló nem csak kényelmes, de stílusos is, köszönhetően a finom, puha, 100% prémium pamut anyagnak. A mellkason elhelyezett nagy TNF logó és a hátlapon található kisebb logó elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a dupla anyaggal megerősített kerek nyakkivágás növeli a termék tartósságát. Ez a póló tökéletes választás lehet hosszú napokra, garantálva a kényelmet és a stílusos megjelenést. A mellkason egy klassz zseb jelent meg, erre került a TNF logo.

Berkeley california IN SCRAP póló

Szintén erősebb anyagból és széles, teres szabással készült el a NAGY TNF logós verzió, ami harsány és maga egy kijelentés.

Túlméretezve hordd, így találták ki. Igazi STREETWEAR darab. Sneaker arcokank, graffitiseknek és az utca egyéb királyainak :) Persze nem túltolva.

Berkeley California pulóver

A pulóver is azok közé a darabok közé tartozik, amelyet mind férfiak, mind nők szívesen viselnek. A 100% organikus pamut alapanyag erős és NEM BOLYHOZOTT (NON BRUSHED), tehát tavasszal, nyárestéken és ősszel nem tapad Rád, nem olvadsz bele, mert a belső felületet nem kefélték bolyhosra ez pedig ideálissá teszi ezt a ruhadarabot mindennapi és sportos tevékenységekhez egyaránt. A klasszikus észak-amerikai egyetemi stílus jelenik meg a Berkeley California feliraton és a The North Face logón, ami még inkább emeli a pulóver presztízsét.

ÖSSZEGZÉS

A Berkeley kollekció nem csupán új színeket és stílust hoz a "The North Face" kínálatába, de a minőségi anyaghasználat és az átgondolt tervezés révén hosszú távon is kiváló választás lesz azok számára, akik értékelik a kényelmet és a stílust. A tágasabb szabású, erősített anyagokból készült darabok ideálisak lehetnek az aktív életmódot folytatók számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség terén sem.

VÁSÁRLÓI ÉLMÉNY ÉS ELÉRHETŐSÉG

A STEG Lifestyle - Veszprém üzlete gondosan válogatja meg a kínálatába kerülő kollekciókat, így a Berkeley kollekció bevezetése is jelentős esemény számunkra.
Vásárlóink személyesen is megtekinthetik és felpróbálhatják a különböző darabokat, érezhetik a prémium anyagok minőségét és meggyőződhetnek a kényelmes fitről. A veszprémi üzlet kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb stílust és méretet, akár Veszprémben lakik, akár a Balatonra tart és csak beugrik hozzánk!

Várunk a veszprémi STÉGBEN és a STEG.HU webshopon!

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra