Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Chukka Low mustra


Széles lábfej? Így jártál!
De mi van, ha van megoldásunk?Te is az vagy, aki nagyon bírna egy Janoskit, de már a látványtól nem tudja eldönteni, hogy sírjon, vagy röhögjön? Sokan jöttök így és köztünk is van ilyen, így egy hiánypótló cikkben adunk választ,, miket kereshettek nálunk!Amikor 1990-ben Matt Hensley klasszikus zenére gördeszkázott egy félmagas furcsa cipőben, amit mi akkoriban itthon csak nyugdíjasokon láttunk, azonnal legendát írt. A Vans Chukka Bootnak talán sosem volt legendásabb megjelenése. Számunkra és a világon ezrek számára nem is kellett.Az H-STREET filmjei egy generációnak mutatták meg, mi a gördeszkás életérzés.Aztán letűnt ez a világ és a Chukka Boot évekig elérhetetlen volt. Ha pedig a Vans megpróbálta leporolni, nekünk, vagy Nektek nem kellett. Vagy senkinek.De azért dolgoznak a Vansnél termékfejlesztők, hogy rájöjjenek, mi kell Nekünk, a FOGYASZTÓIKNAK. Hirtelen lecsapták a klasszikusan félmagas szárral készülő CHUKKA BOOT (ettől chukka és főleg ettől boot) szárát és megszületett a CHUKKA LOW. Még mindig mérsékelt érdeklődés övezte itthon a cipőt, de nemzetközi szinten a gördeszkás modell jól szerepelt.
Tovább is vitték a cipőt és kapott egy csomó extrát:

Elsőként az erőteljes JAZZ csík tűnhet fel, ami teljesen megváltoztatta az amúgy minimalista dizájnt. De nem áll meg itt a sztori, az eredetileg fapados belső egy POP CUSH talpbetétet kapott, ami a Vans eddigi legvékonyabb, de nagyon jó boardfeel/kényelem egyensúlyt adó talpbetéte. Kellett ez azért, mert 2021-ig a talpbetétek egyre magasabb technológiai szinteket hódítottak meg, ám ezzel kezdett elveszni a cipőkben A TÉR és a lábad alatt a BOARDFEEL. Utóbbi nem radikálisan, de na. A sorozatos visszajelzések miatt a Vans fejlesztett egy oylan talpbetétet, ami nagyon vékony, de a kényelmet és a landolások miatti csillapítást még meg tudja tartani. Ez a POPCUSH.Mivel a cipő nem kifejezetten GÖRDESZKÁS, a többi deszkás fícsör nem kíséri, csak a legprofibb talpbetét.
De a cipő különlegessége, hogy egy régi sámfára készült, ami sokkal szélesebb, mint amiket a cég ma legtöbbször használ. Így aki széles cipőt szeretne a lábformája miatt, az az AVE PRO és a SK8-LOW cipők után most a CHUKKA LOW SIDESTRIPE modelleket is keresheti nálunk!
Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra