Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Black Firday 2022

Black Firday 2022 Idén 10 éves a MI BLACK FRIDAY eseményünk! Aki ismer minket, aki követi a sztorinkat, az tudja, hogy az első hazai BLACK FRIDAY esemény volt a miénk, ami egyenesen New Yorkban született meg!


Idén 10 éves a MI BLACK FRIDAY eseményünk! Aki ismer minket, aki követi a sztorinkat, az tudja, hogy az első hazai BLACK FRIDAY esemény volt a miénk, ami egyenesen New Yorkban született meg!

Mára ez régi amerikai szokás, amely közvetlen Hálaadás előtt kerül megrendezésre és a karácsonyi bevásárlásokat indítja el, már nálunk is felkapott lett.

Híres és Hírhedt lett.
Mindenki ismeri és sokan szeretik, mert megkönnyíti a karácsonyi nagy bevásárlásokat. Egy időben mindenkinek – sokkal olcsóbban.
De vajon tényleg olcsóbb?Adunk rögtön két PRO TIPPET:
1. Ma már szerencsére kötelező feltűntetni a 30 napon belüli legalacsonyabb árat. Ezt mindig nézd meg!

2. Ha valamit kinéztél, ne csak egy helyen nézd meg. Még ma is naponta jönnek fel olyan hirdetések, ahol valami sosem látott magas árról áraznak le először 40, aztán mondjuk 70 %-kal – és a végén még mindig másfélszer annyirért tudod megvenni az adott terméket, mint egy tisztességes hazai kereskedőnél.

5-50%-os kedvezményekkel várunk NOVEMBER 25-27 között a veszprémi STÉG normál nyitvatartása közben és a STEG.HU webshopon egész hétvégén!

Aki ott tudott lenni a múlt heti GARÁZSVÁSÁRON, annak itt egy kacsintós szmájlit küldünk.

A BLACK FRIDAY AKCIÓ szinte minden termékkörünkre vonatkozik és az ÚJ TERMÉKEKET is érinti.

Az előző szezonos vagy kifutó termékeket, utolsó darabokat akár FÉLÁRON is viheted és sok minden lesz a kettő között is.

Várunk személyesen VESZPRÉMBEN és online a STEG.HU webshopon!

HA AGGÓDSZ A BLACK FRIDAY MIATT:
Mi nem rendelünk extra mennyiségeket a Black Friday miatt. Nem akarjuk, hogy ezen a hétvégén olyan dolgokat vegyél meg, amik nem kellenek. AZT vedd, amire szükséged van, annyit amennyire szükséged van és azzal ajándékozd meg szerettedet, aminek Ő örülne. Vagy magadat azzal, aminek TE örülsz majd!

Várunk VALÓDI ÁRAKKAL, VALÓDI ENGEDMÉNYEKKEL ÉS VALÓDI TERMÉKEKKEL!

Tartalomhoz tartozó címkék: Akció