Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Az új Berle Pro modell zseniálisVANS BERLE PRO 
a Vans és Elijah Berle legújabb pro cipője.

Február 9-én reggel mutatja be a Vans világszerte a modellt, ami teljesen új, Waffle Control technológiával készült talpat kapott. Ez az újítás egy magasabb szintre emeli a board-feelt, a tapadása kiváló és a beépített rezgéscsillapítása kiválóan támogatja a deszkázást legyél akár profi, akár kezdő.Elijah Berle a santa monica-i Dogtown-ból származik, a gördeszkázás epicentrumából, ami óriási inspiráció volt számára, hogy a deszkázást válassza életcéljának. Berle sokrétű stílusa, minden felületet kihasználó deszkázása hamar címlapokra tette. Öltözködése és hajlama arra, hogy a dolgokat letisztultan kezelje nagyon erősen hatott a cipő tervezésekor.Végre elrugaszkodva a varrás nélküli sima cipőorrtól ismét egy időtlen, de mégis friss sziluettet kaptunk jó rétegzésekkel és plusz gumi orrvédelemmel. De a szép dukkózás alatt találhatunk néhány meglepő ajándékot is.

Nézzük, mik azok:

Három vezérelv mentén alakították a tervezést:

SUPPORT - tartás

GRIP - tapadás

BOARDFEEL – deszka érzetBerle Pro cipőjébe csak azokat a funkciókat pakolták bele, ami alapvető használatát támogatja : a GÖRDESZKÁZÁST. Itt megint ki kell hangsúlyozni (a deszkások szüleinek, nem a deszkásoknak), hogy a deszkás cipő nem attól DESZKÁS, hogy a deszkázásnak ELLENÁLL -hanem hogy segíti, támogatja azt, hogy nagyobb teljesítményt (nagyobb ollie-t, jobb trükköt stb) lehessen elérni vele.
Ez a modell mutatja be elsőként a Vans áttörő újítását, ami Wafflecontrol névre hallgat. Ez a talpszerkezet egészen új szemlélettel ötvözi az eddigi legendás Vasn Waffle talp anyagát és mintázatát egy teljesen új elgondolással, ahol a különböző kopásnak tett területeken különböző mennyiségű anyagot tartanak meg ezzel optimalizálva, hogy hol kophasson (LASSAN) a több anyag és hol segítsen blokkolni a kevesebb anyag élesebb peremekkel és hol segítse a csillapítást a mélyebb levegő oszlopokat formázó talpszerkezet.Ez leírva talán fura, de ha megnézed a talpat, megérted. Ahol nagyon kopik, ott több az anyag, kevés a minta, ahol nem a kopás a fő tényező, ott a kényelem oltárán feláldoznak némi kopásállóságot.
A talp szerkezete alapvetően egyébként egy jól bevált cupsole szerkezet ami a lábat egy védett és központosan tartott ágyban tartja. Ez a gyártási megoldás a talpleválás, szétfeslés esélyét radikálisan csökkenti.
Természetesen Berle Pro is megkapta az összes Vans Pro kategóriás cipőbe bújtatott Durapcap néven futó extra belső gumírozást, hogy annyit pattinthasson a boldog tulajdonos, amennyit szeretne és ne a lábfeje kopjon a smirglitől. Sőt! Ezt a modellt megfejelték egy a talphoz illesztett külső gumírozással is, ami annyira 2019.

A cipőt két színben éritek el nálunk. A bordó minden pro modellből a kedvencünk és a fekete talppal nagyon szigorú. Elijah Berle képeit nézve egyértelmű a színválasztás. Mindig rövid chino lóg rajta, sokszor fehér zoknival és sajátos stílusához nagyon jól passzolnak a minimál cipők.
Fekete és fehér, tehát a két alapszín alkotja a másik moellt – de hogyan. 
Harsány darab lett belőle a nagy fehér oldalpanel, a fehér orrgumi és a fehér kontrasztos varrások miatt.Az ára 25.990.-, ami a mai gördeszkás cipőpiacon a jó közepes kategória. Teletömve funkciókkal és rejtett fejlesztésekkel ez több, mint efogadható!

A Berle Pro modellek közül ide kattintva válogathatsz....

Tartalomhoz tartozó címkék: hír