Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

A Stég csapat 5+1 kedvenc táskája

A Stéges csapat 5+1 kedvenc táskája

Mi is emberek vagyunk. hiába töltjük a munkaidőnket több száz táska és szebbnél szebb ruhák, cipők között, vannak kedvenc termékek, amiket nézegetünk, amikről beszélünk és amiket sokáig emlegetünk.

Összeszedtük azokat a táskákat, amik most minket mozgatnak és írjuk is, hogy miért:

1. EASTPAK PADDED TRAVELLER PAK bármely színe
A fapados repülőtársaságok szorongatják az utasokat. Évente kisebb csomagot vihetsz fel és több szolgáltatást kell külön kifizetned. Végre Ti is el tudtok utazni és végre mi is szeretnénk.
Ehhez 2022-ben a TUTI méret EZ A TÁSKA.Nem elég, hogy kompakt, az egy fakkba több tömőanyagot kell tennünk, mint a komoly nagy táskákba – lefordítva ez annyit jelent, hogy a gépre több cuccot tudsz felvinni.Az alapanyaga olyan kemény, hogy ezt BE KELL TÖRNI. Menni fog. Ígérem

Ez semmi. Amikor odaérsz, a táska elejét lecipzározod és azonnal lesz egy ÖVTÁSKÁD, amivel a várost szeled át.Ha mégis lenne feladós csomagod és ez véletlenül egy gurulós cucc, akkor a fogantyúra rá is tudod tenni a hátoldali tartó övvel. Ami egyébként egy cipzárral elnyeli mindenedet, amit TITOKBAN akarsz tudni. Lóvé, Útlevél, iratok.

Belül még vár egy laptop tartó, ahova akár a kedvenc magazinodat vagy az éjszakai fellépő ingedet is teheted az utazás alatt.Egyébiránt a táska FAÉK egyszerű, ami az egyik tábornak a fő szempont.

2. VANS STASHER TÁSKA – PEACE/BLACK színben
A másik oldal. Tele zsebbel, rekeszekkel és funkciókkal. Tavaly jelent meg és az is kedvenc táska lett. Most épp szerepel TÁSKA AJÁNLATUNKBAN, ahol kedvezményes és hozzá illő TORNAZSÁKKAL veheted meg az új hátizsákodat.
De a tavaszi verzión a VANS LOGO nekünk egy kicsit nagy volt. Ízlés dolga. Nekünk sok, mi egész nap nézzük őket…Az őszi verzión a VANS logo bekerült a hálós első zsebbe, amit tele tudsz pakolni és ami mögött egy MÁSIK kisebb zseb van, benne ORGANIZERREL –

- tolltartó
- aprótartó
- pénztárca tartó
- kulcstartóEzek fölött van egy kicsi, de fontos zseb. Tőled függően vagy a legbecsesebb NAPSZEMÜVEGEDET tartod itt és SEMMI MÁST, vagy a telefonodat dobod be ide.

Hátrafelé haladva a NAGY rekesz következik. semmi flikk-flakk, ide rakodhatsz.Mögötte már csak egy fekete kockás (anyagában mintás) bélésű laptop tartó rekesz vár, ami jól párnázott és a nagy laptopok is elférnek benne.

Mindkét oldalán hálós palack és kütyü tartó zseb van, amiket pánttal tudsz szűkíteni, így a palack a helyén marad minden körülmények között – például, ha bicajjal mész.Az idei színbeli újítás a PEACE minta, ami egy BÉKE jel doodle-szerű ábrázolása kockás alapon. Ez kapott helyet a táska alján.

3. EASTPAK MYNDER TÁSKA ROOTHED BLACK színben

A lányok kedvence lett a boltban az Eastpak új hibrid táskája. Hibrid, mert a kezedben, a karodon vagy az egyébként elrejthető vállpántokkal akár a HÁTADON is viselheted.Korom fekete a táska, a dimenziói nagyon jók, a 15-ös laptopok legtöbbje belefér és két rafinált kis zsebet tettek az elejére telefonnak és apróságoknak.Alapanyaga VÍZÁLLÓ. Ez nem jelenti, hogy egy vízi táska lenne, mert azért össze kellett varrni, de egy átlagos esőt nem érzel meg.
És itt jön az Achilles pontja is.Ha nem viseled jól, hogy felül nincs cipzár, csak egy szűkítő „sál”, akkor ez nem a Te táskád.De ha volt már ilyen batyud és megszoktad a szűkítő használatát, ez még biztonságosabban zár, mint egy cipzár, mert ezt észrevétlenül nem lehet kioldani.
4. VANS OLD SKOOL BOXED TÁSKA DEEP TEAL színben
Egyszerű hátizsák. Sallangoktól mentes. Egy nagy rakodó rekesz a sulicuccoknak. Egy elülső zseb az apróságoknak. Egy palacktartó az egyik oldalon.
Azért van néhány apróság, ami miatt kedvenc lett.Az első a SZÍN: A deep teal az idei kollekció egyik kiemelt színe, ami remekül megy az idei többi felkapott színnel: lilához, feketéhez és a homokszínhez.
A másik a hát keményítése: Eltérően a régi OLD SKOOL modelltől itt már a hátsó keményítés csak a gerinc vonalában került be a táskába, a két oldalt meghagyták puhán, hogy szellőzhessen a hát és ha nincs megtömve a táskád agyig, akkor lazán össze tudjon „omlani”.Tudjátok, miért nagy dolog ez? Mert ezt azok akarták, akik VISELIK, ezért ez egy olyan vásárlói visszajelzés, ami MEGHALLGATTATOTT!Ez pedig ritka, mint a fehér holló.

Harmadik ok a bélés: Anyagában mintás, kockás, csodás.Negyedik ok: Kapunk visszajelzést olyan VANS táskákról, amik egyszerűen MEGHALTAK.
Ezek 99,9%-ban 10 évnél régebbi táskák.
A Vans valahogy veszettül tud táskát gyártani. Tény. Maradjon is így!

5. EASTPAK MACLO BIKE TÁSKA TARP YIN színben

Hát ez a táska egy CSODA :D Azért megpróbáljuk rövidre fogni:

Alapanyaga ugyanaz a fényes anyag, mint egy New York-i biciklis futár táskájáé.
A szín olyan 4 kilométerről is jól láthatóvá tesz gyalog és bicajon is.
Ha mégsem, mert korom sötét lenne, akkor a fényvisszaverő csík véd meg.
Felcsatolt állapotban nincs hátizsák pánt, de van egy vízálló hátfal két KORMÁNY/ÜLÉS/CSOMAGTARTÓ KAMPÓVAL és egy vízszintes rögzítő pánttal. Így a bicajodra passzol. valahova. tuti.Ha ezt lecipzárazod, a pánt bújik elő és viheted a hátadon.

Roll-top tetejét kicipzározva egy nagy rekesz vár, amely azonban egy laptop zsebet is magában rejt.
Az első zsebe hatalmas és semmi rekesz nincs benne, az oldalán pedig egy palack tartó zseb van, ami hálós ugyan, de nagyon sűrű és erős, hogy ha bicajozol, akkor se rántson le egy kiálló visszapillantótükör, amibe beleakadsz…5+1. VANS DX SKATEPACK TÁSKA fekete

Gyula kedvence lett ez a táska, bár még vacillál, hogy a legegyszerűbb egyfakkos táska a jobb, mert könnyű és áttekinthető, vagy a jól összekombózott bonyolultabb táska, mert rengeteg a szolgáltatása.De HA skatepack kell, mert fontos, hogy gördeszkát hurcolj, akkor EZ A SKATEPACK.

Egy nagy rekeszt találsz benne, aminek az eleje gyakorlatilag a táska aljáig lecipzározható, így átlátod, mit pakoltál a táskába – egyúttal pedig a belső rejtett kis zsebbe berakhatod a titkos cuccaidat.A Hátoldalon egy teljes méretű és jól párnázott laptop-rekesz található.
A táska háta kívülről is jól párnázott és a hő és izzadság elvezetésére alkalmas anyagból készült. A pántok jól formázottak, a mell-csat itt már kötelező és az esetlegesen utólag behelyezett ivóalkalmatosság csövének is jutott rögzítő – mindkét vállpánton.A táska DNS-ét mutatja, hogy a pántra az a kis címke került, amit CSAK A VANS SKATE CLASSICS kollekció cipői kapnak meg…és ez a táska.Két oldalra egy-egy elrejthető italtartó zseb került…és igen, a táska fő attrakciója mégis az, hogy az elején két jól méretezett GÖRDESZKATARTÓ PÁNT rejtőzik – szín a színen.

HAB A TORTÁN:
A táska alja lecipzározható és ide egy pár cipőt el tudsz rejteni, vagy ha nem használod akkor ezt ki tudod szedni!


HAB A TORTÁN MÉG:
A táska alapanyaga az a CORDURA, ami többszörösét bírja a sima 600d táska anyagoknak. Az anyag sztorija oylan jó, hogy egy külön cikkben foglalkozunk vele!

Jassek Balázs
Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra