Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

A Classic Old Skool™ formavilág - ÚJRATÖLTVE

A Vans Bemutatja a 2023-as legfőbb modelljét és november 14-étől a STEG.HU minden lelkes rajongója megveheti 3 új színben az ígéretes csukát.


De érdemes várni?
Nézzük!

A Vans, az eredeti extrémsport márka és a kreatív felfedezés világbajnoka, örömmel mutatja be a 2023-as kampányát, a "This is Off The Wall"-t, amely az egyediséget és önmegismerés külső-belső utazását ünnepli a Vans legkedveltebb nagyköveteinek szemszögéből, akik igyekeznek megtalálni legautentikusabb önmagukat. A kampány középpontjában a Vans Knu Skool áll, amely a klasszikus Old Skool™ ikonikus cipő modern értelmezése.

 A Klasszikus Újrafelfedezése

A Vans Knu Skool a nosztalgia és a modern innováció összefonódásának megtestesítése. Ezt az újra gondolt alacsony szárú cipőt a kései '90-es évek és a korai kétezres évek „pufi” cipői ihlette és tiszteleg az eredeti Old Skool előtt, miközben kortárs bájjal önti el. Kiemelkedő nyelvével és extrán párnázott bokarésszel, strapabíró bőrfelsőrésszel, az ikonikus gumi waffle talppal és az átgondolt gyémánt-metszetű oldalcsíkkal (3D SIDESTRIPE) rendelkezik, amelyek mind az időtlen stílus iránti elkötelezettségét hirdetik.A Múlt és a Jelen Egyesítése

A Knu Skool sziluettje lenyűgöző látvány, amely a kétezre évek ikonikus gördeszkás cipőire emlékeztet. Nehéz és túlméretezett kinézettel ragyog, amely a régmúlt ikonikus gördeszkás cipőinek szellemiségét idézi. Ami kiemeli, az a sarki felhúzó pántok hozzáadása, amelyek könnyű hozzáférést és kényelmet biztosítanak. Érdekes tény, hogy ebbe még bele is fér az ujjad, így tényleg nem dekor célt szolgálnak, mint sok más modellen. Másik érdekesség, hogy már árusítottunk Knu Skool-t a kétezres évek elején a Stégben de az akkori trendeknek megfelelően az kerekebb orral érkezett és az oldalcsík nem volt ilyen szépen kivitelezett 3D megjelenésű.


A Knu Skool beillesztése ruhatáradba hódolat a Vans gazdag történetének, miközben lépést tart a kortárs divattal. Ez a cipő lehetővé teszi számodra, hogy részese legyél a Vans híres örökségének, miközben az egyediségedet és saját stílusodat ünnepled.

 Vásárolj Most

Készen állsz az önmegismerés és stíluskutatás útjára lépni?
Ne hagyd ki az alkalmat, hogy TE MAGAD is birtokolj egy Vans Knu Skool-t, egy újraélesztett klasszikust, amely híd az elmúlt és a jelen között. Lépj be egy ilyen ikonikus cipőbe, és járd az önmegvalósítás útját.

 Ünnepeld az egyediség, a kreativitás és az önmegismerés szellemét. Vásárolj most, és tedd a Vans Knu Skool-t saját egyedi utad részévé.

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra