Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

3 tipp, hogy a tökéletes pénztárcát válaszd

Rarity

  1. Figyeld meg hova teszed a tárcádat!

Táskádba? Farzsebbe? Oldalzsebbe? Esetleg mindegyik?! Vagy ahova fér? Mert nagyon nem mindegy, mekkora helyre kell bepasszírozni ezt az egyébként roppant fontos kiegészítőt. Mivel általában az életed van benne, jó, ha idomul a helyéhez. Nem nagyobb - azaz nem lóg ki, nem túl vastag – azaz nem dagad feltűnően sehol sem. Válaszd a vékony kialakításút, azzal nem nyúlsz mellé, főleg ha „zsebbepasszírozó” típus vagy, esetleg egy egyszerű kártyatartót, amit egy design-os gumiszalaggal kombinálsz.

  1. Számold meg, hányszor rángatod elő egy nap a tárcádat!

Egyszer pénz kell belőle, aztán ilyen kártya majd olyan. Közben egy kis apró, meg az a kis papírdarab amire jegyzeteltél. Nem csak az a fontos, hogy te mennyire bírod a pénztárcádat, hanem az is, hogy az mennyire bír téged! Tök jó, ha dizájnos, kellemes a tapintása és bírja is a gyűrődést!

  1. Gondold végig, mennyire kavarod magad?

Deszkázol? Biciklin nyomulsz? Vagy csak mindig rohansz valahova? Egyszer a fejeden állsz, aztán telitalpon ugrálsz, majd feldobod magad a helyijáratra az utolsó pillanatban? Síelsz, snowboardozol, vagy éppen jéghokizol? Mindenképpen zip-es tárcát válassz! Így elkerülhetsz egy totális kiborulást...

A pénztárca sokak számára több, mint egy kiegészítő. Van akinek a funkcionalitás a szempont, van akinek inkább a divat. Van, aki csak a bőrre esküszik, mások inkább a gyöngyvászont szeretik. Akárhogy is válassz, a legfontosabb, hogy pénztárcád alkalmazkodjon az életviteledhez, és a stílusodhoz.

Pénztárcáink közül ide kattintva válogathatsz...
Tartalomhoz tartozó címkék: hír