Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Oakley Frogskins Range napszemüveg Matte Grey Smoke Grey Ink Prizm Ruby

Ár:
64.990 Ft
Gyártó cikkszám: 0009284-9977
Ha most megrendeled, ekkorra szállítjuk: 2024. szeptember 10.
Ingyenesen átvehető boltunkban, vagy
a legkedvezőbb szállítási díj futárszolgálattal:
Ingyenes
Elérhetőség üzletünkben: Utolsó 1 db raktáron
Menny.:

Termékoldal ajánló

Ingyenes szállítás 10.000Ft felett Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
15 nap pénzvisszafizetési garancia15 nap pénzvisszafizetési garancia
Személyes átvétel boltunkban Ingyenesen átvehető veszprémi boltunkban
Telefonszámunk:06 20 287 4249 Kérdésed van? Tel.:06 20 287 4249

Leírás

A Frogskins modellre tervezéskor erős hatással volt a sport és a popkultúra kedvelt formavilága, aminek a végeredménye ez a letisztult, elegáns forma, ami viszont semmit nem áldoz fel a funkcionalitásból csak a dizájn kedvéért.
Talán ezért ez az egyik legnépszerűbb modell, ami nagy népszerűségnek örvend egyaránt a sportolók és az utcai felfedezők körében.

Speciális Bio-Matter kerettel készült ez a darab. Az Oakley Bio-Matter anyagának köszönhetően a szemüveg kerete közel 30%-kal könnyebb, mint az előző modelleké, amik nem ezt az anyagot használták a kerethez. Továbbá esés, ütközés esetén sem törik el, ami az arcod és szemed védelme szempontjából rendkívül fontos. Bio-gyantából készül, így előállítása még a környezetszennyezést is jelentősen csökkenti.

Az egyedülálló Prizm lencse minden sporthoz és minden környezetben tökéletes és kontrasztos vizuális élményt nyújt. Ez egy valódi újítás, egy olyan technológia, amely tökéletesen alkalmazkodik a különféle környezeti viszonyokhoz.

Legfőbb előnyei:
+ Lehetővé teszi, hogy viselője élesebben lásson, és ezáltal gyorsabban reagálhasson az adott helyzetekben
+ Elősegíti a színek felismerését, hogy meglássuk, amit az adott helyzetben látnunk kell
+ Segít, hogy azonosíthassuk és követhessük a látóterünkben lávő tárgyakat
+ Javítja viselője teljesítményét és növeli biztonságát A Prizm lencsék olyan látásélményt biztosítanak, melyre más lencse nem képes.

Továbbá az Unobtainium™ anyagból készült orrnyereg és a halánték stabil szemüvegtartást biztosít.

Főbb jellemzők:
+ O-Matter keret Bio-Matter változatban
+ Prizm lencse
+ Divatos dizájn retro megjelenéssel
+ Maximális UV védelem
+ Kiszűri az UVA, UVB, UVC sugárzás 100%-át
+ Szűri a káros kék sugarakat 400nm-ig

Oakley 2 év garancia

TÁJÉKOZTATÓ A JÓTÁLLÁSI JOGOKRÓL NAPSZEMÜVEG VÁSÁRLÁSA ESETÉN

A jótállás időtartama a bruttó 10.000 Ft-os vételárat meghaladó napszemüveg, vagy a beépített szemüveg-, vagy napszemüveg alkatrész megvásárlásától számított 1 év hatályos jogszabályaink szerint.

OAKLEY termékekre azonban cégünk egyedi jótállást ad, mely 2 év.

Nem tartozik jótállás alá a hiba, ha annak oka a termék fogyasztó részére történő átadását követően lépett fel, így például, ha a hibát
+ szakszerűtlen üzembe helyezés (kivéve, ha az üzembe helyezést a forgalmazó, vagy annak megbízottja végezte el, illetve ha a szakszerűtlen üzembe helyezés a használati-kezelési útmutató hibájára vezethető vissza)
+ rendeltetésellenes használat, a használati-kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása,
+ helytelen tárolás, helytelen kezelés, rongálás,
+ elemi kár, természeti csapás okozta.

Jótállás keretébe tartozó hiba esetén a fogyasztó

+ elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a forgalmazónak a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a jótállási igény teljesítésével a fogyasztónak okozott érdeksérelmet.

+ ha a forgalmazó a kijavítást, vagy a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a fogyasztónak a kijavításhoz vagy a kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt, a fogyasztó választása szerint – a vételár arányos leszállítását igényelheti, a hibát a forgalmazó költségére maga is kijavíthatja, vagy mással kijavíttathatja, vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A fogyasztó a választott jogáról másikra térhet át. Az áttéréssel okozott költséget köteles a forgalmazónak megfizetni, kivéve, ha az áttérésre a forgalmazó adott okot, vagy az áttérés egyébként indokolt volt.

Ha a fogyasztó a termék meghibásodása miatt a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat aránytalan többletköltségre, hanem köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

A kijavítást vagy kicserélést – a termék tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel – megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeit kímélve kell elvégezni. A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.

A kijavítás során a termékbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre.

A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a forgalmazót terhelik.

A jótállás nem érinti a fogyasztó jogszabályból eredő – így különösen kellék- és termékszavatossági, illetve kártérítési – jogainak érvényesítését.

Fogyasztói jogvita esetén a fogyasztó a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti.

A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása esetén a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot – az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát, vagy nyugtát - fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállásból eredő jogok az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal érvényesíthetők.

A fogyasztó jótállási igényét a forgalmazónál érvényesítheti.

A forgalmazó a minőségi kifogás bejelentésekor a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV.29) NGM rendelet (a továbbiakban: NGM rendelet) 4. §-a szerint köteles – az ott meghatározott tartalommal – jegyzőkönyvet felvenni és annak másolatát haladéktalanul és igazolható módon a fogyasztó részére átadni. A forgalmazó, illetve a szerviz a termék javításra való átvételekor az NGM rendelet 6. §-a szerinti elismervény átadására köteles.

EUROSKATE KFT
SZÉKHELY: 1041 BUDAPEST, DEÁK F. u 55 V/17
TELEPHELY, ÜZLETCÍM: 8200 VESZPRÉM, KOSSUTH L.U.6.

Paraméterek

Keret anyaga Műanyag
Lencse színe Piros
Nem Uniszex
Polarizált lencse nem
Szín  

Vélemények

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Légy te az első!
Írja meg véleményét!