Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

VANS X POP TRADING Kollekció: A Skate Kultúra Új Mérföldköve


A VANS X POP TRADING kollekció, amely három lenyűgöző modellt foglal magába, nemcsak a skateboard világának gyöngyszeme, hanem az utcai divat egyik legkeresettebb darabja is.
A kollekcióban található 'Skate Style 36 pop red', 'Skate Agah pop brown', és a 'Skate Half Cab pop grey' modellek tökéletes ötvözetei a kreativitásnak és a funkcionalitásnak.

Skate Style 36 Pop Red: A Városi Elegancia MegtestesítőjeA 'Skate Style 36 pop red' modell a városi elegancia és a deszkás kultúra kifinomult elegyét kínálja. A jellegzetes piros szín és a letisztult design egyaránt tükrözi a Vans márka innovatív szellemiségét. A cipő nemcsak megjelenésében tűnik ki, hanem a minőségi DURACAP orr erősítéssel és a SICK STICK talppal is maximális tartósságot és tapadást garantál. Messziről egy alap Skate Old Skoolnak hinnéd, ám ez egy klasszikus verzió, az orra sokkal rövidebb és mindenben az eredeti STYLE 36-ot hozza. A bőr kikészítése miatt a felülete szőrös, vintage.

Skate Agah Pop Brown: Az Utcai Divat Új KihívójaA 'Skate Agah pop brown' modell a barna árnyalatok és a klasszikus design tökéletes kombinációját hozza el. Ez a cipő a robusztus felépítést, a letisztult vonalakat és a gördeszkázás ihlette stílust ötvözi. A POP CUSH talpbetétek extra kényelmet biztosítanak, míg a legendás WAFFLE talp mintázat a legjobb tapadást nyújtja minden lépésnél. A cipő full hozza az eredeti Salman Agah masszív megjelenését.

Skate Half Cab Pop Grey: A Sportosság és Divat TalálkozásaA 'Skate Half Cab pop grey' a sportosság és az elegancia zseniális egyvelege. A világos szürke színvilág és a modern kialakítás egyaránt tükrözi a Vans márka újító szellemét. Ez a modell nem csak divatos, hanem a DURACAP erősítéssel és a különleges talp technológiákkal a legmagasabb minőséget is képviseli. Az utóbbi évek nagy deszkás felfedezettje a Half Cab, ami kora ellenére, vagy épp amiatt egy nagyon jól szereplő deszkás cipő – és ha arra jó, hogyne lenne jó majdnem minden másra.

Egyediség és Kizárólagosság: STEG.HU és Veszprémi STÉG

A VANS X POP TRADING kollekció nemcsak Európában, hanem az egész világon is egyedülállóNÉHÁNY ADAT, AMI ÉRDEKELHET:

POP TRADING COMPANY, amelyet Amszterdam legjobb skate márkájaként ismerünk, olyan sikertörténet, amely minden vitát felülír. A márka alapítói, Peter Kolks és Ric van Rest, eredetileg egy deszkás disztribúció voltak, azaz deszkás márkák forgalmazásával foglalkoztak, de mára a POP TRADING COMPANY egy saját jogon is nagyra becsült és sokat dicsért márka lett.

Az alapítás óta eltelt időszakban a cég igazi mérföldkövet jelent a gördeszkázás világában. Kolks és van Rest vezetésével a POP TRADING COMPANY nemcsak egy újabb márkaként jelenik meg a piacon, hanem egy olyan közösségi platformként is, amely aktívan formálja és előremozdítja a skate kultúrát. A cég nemcsak a Benelux régióban feltörekvő tehetségeket támogatja, hanem az egész skate közösség fejlődésére összpontosít.A POP TRADING COMPANY nem csak a termékek forgalmazásában jeleskedik, hanem tanácsadási és gyártási szolgáltatásokat is kínál. Ez a sokoldalúság és a skate kultúrához való elkötelezettség teszi a POP TRADING COMPANY-t egyedülálló márkává, amely a gördeszkázás jövőjét formálja.

Ezzel a háttérrel a VANS X POP TRADING kollekció nem csupán a két márka együttműködését jelenti, hanem egy olyan egyedülálló és innovatív kezdeményezést is, ami méltán vonzza a figyelmet a nemzetközi gördeszkás közösség és az utcai divat kedvelői körében.

Salman Agah: A GÖRDESZKÁZÁS Legendája és Vállalkozó Szellem

Korai Évek

Salman Agah Washington, D.C.-ben született perzsa és azeri szülők gyermekeként. Ötéves korában kezdett el gördeszkázni. Miután családjával Iránból és Európából visszatért az Egyesült Államokba, San Jose-ban, Kaliforniában telepedtek le.

KarrierTizenhat évesen Stacy Peralta felfigyelt Agah-ra, aki ezután a Powell Peralta szponzorált amatőrjeként kezdett el gördeszkázni. 1989-ben csatlakozott a Powell csapathoz, olyan nevek mellett, mint Steve Caballero, Tony Hawk, Tommy Guerrero, Ray Barbee és Lance Mountain. 1990 és 1994 között a Real Skateboards (a Deluxe Distribution tulajdonában) profi gördeszkásaként tevékenykedett, majd 1995 és 2000 között a The Firm Skateboardsnál (már nem működik). 14 éven át a Vans profi gördeszka csapatának tagja volt. 2000 és 2017 között a Black Label Skateboards szponzorálta, majd visszatért a Powell Peralta-hoz, amely márkát a mai napig képvisel. Pályafutása során Agah jelentős hozzájárulást tett a sportág fejlődéséhez, különösen a switch stance, azaz a megszokottól eltérő, avagy fordított lábas gördeszkázás terén. Őt ismerik el úttörőként és legendaként, a Thrasher Magazine 1993-ban az Év Gördeszkásának választotta, a Transworld Skateboarding a 90-es évek Legbefolyásosabb Gördeszkásának, a Big Brother Magazine pedig a Legszebb Gördeszkás címmel tüntette ki.

1993 és 2001 között a Vans több Salman Agah nevével fémjelzett cipőt is gyártott. Agah az évek során olyan márkák számára tervezett signature / pro termékeket, mint a Spitfire Wheels, az RVCA és az Independent Trucks, és szerte a világon járt gördeszkázni és turnézni.
Részt vett a Vans Warped Touron 1994 és 2000 között, 1997-ben az X Games versenyzője volt, és 1995 és 1998 között a World Cup of Skateboarding bírája.

Steve Caballero: A VERT / Félcső Gördeszkázás Legendája

Korai Évek és Karrier Kezdete

Steve Caballero, aki 1964. november 8-án született, egy amerikai profi gördeszkás. Ismertségét a vert vagy félcső gördeszkázásban alkalmazott nehéz trükköknek és levegőben végrehajtott variációinak köszönheti, valamint annak, hogy hosszú ideig tartotta a halfpipe-on elért legmagasabb ugrás rekordját. A Thrasher Magazine 1999-ben az "Évszázad Gördeszkásának" nevezte el.

Caballero szkoliózissal, a gerinc görbületével született, bár később azt nyilatkozta, hogy ez a betegség "nem igazán befolyásolta túlzottan." Tizenkét éves korában, 1976-ban kezdett el gördeszkázni, és 14 évesen indította karrierjét. Első szponzora a Campbell Skate Park volt. 1979-ben, egy nemzeti gördeszka versenyen Escondidoban ötödik helyezést ért el, ezt követően Stacy Peralta felajánlotta neki a Powell Peralta szponzorációt. 1980-ban profivá vált a dél-kaliforniai Oasis Skateparkban rendezett Gold Cup sorozaton.


Innovációk és Rekordok

Ebben az időben Caballero feltalálta a 'Caballerial'-t (más néven 'Cab'), egy gördeszkás trükköt, amelyet fakie 360 aerialként is ismernek. Őt tartják a frontside boardslide feltalálójának is.

1987-ben mind az utcán, mind a vert kategóriában megnyerte a világbajnokságot Münsterben, Németországban. Ugyanebben az évben, 1987. szeptember 7-én, megdöntötte a halfpipe-on végrehajtott legmagasabb ugrás világrekordját, amikor San Jose-ban, a Raging Waters Ramp-nál tizenegy láb magas backside air-t mutatott be. Caballero rekordját 1997-ben Danny Way döntötte meg. 1999-ben egy másik rekordot állított fel, a legtovább tartó board slide-ot egy 44 lépcsőfokos korláton.

Bones Brigade és Videójátékok

Caballero a Bones Brigade tagja, számos videójukban szerepelt, többek között a 'The Search for Animal Chin'-ben. Jelenlegi szponzorai közé tartozik a Powell Peralta, a Bones Bearings, az Independent Truck Company, a Bones Wheels, a Vans Skate Shoes, a 187 killer pads, a Merge4 zoknik és a Protec Helmets. Korábbi szponzorai között szerepeltek a Tracker Trucks, a Standard Trucks és a Red Dragon Apparel.

Az 1980-as évek első felében Caballero volt az egyik legjobb profi gördeszkás, többször is szerepelt a Thrasher Magazine címlapján. Öt Tony Hawk videójátékban szerepelt karakterként, a Tony Hawk's Pro Skater 2-től a Tony Hawk's Underground-ig, valamint letölthető gördeszkásként a Tony Hawk's Pro Skater HD-ben. Legutóbbi videójáték-megjelenése a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2-ben volt, amely a Tony Hawk sorozat első két játékának remake-je.

Caballero szerepelt Stacy Peralta 2012-es dokumentumfilmjében, a 'Bones Brigade: An Autobiography'-ban.

GPT

Záró Gondolatok a VANS X POP TRADING Kollekcióról és Annak Legendás NévadóirólA VANS X POP TRADING kollekció nem csupán a divat és a skate kultúra legújabb találkozását jelenti, hanem egy olyan összetett történetet is mesél, amely a gördeszkázás történetének legkiemelkedőbb alakjait vonultatja fel. A kollekcióban megjelenő modellek, mint a Skate Style 36 pop red, Skate Agah pop brown, és a Skate Half Cab pop grey, nemcsak stílusos és kényelmes darabok, hanem a gördeszkázás történelmének és jövőjének szimbólumai is.

Az egyes modelljei mögött álló legendás személyiségek - mint Salman Agah és Steve Caballero - és a POP TRADING COMPANY története hozzáadnak a márka mélységéhez és jelentőségéhez. Ezek a történetek és nevek biztosítják, hogy a VANS X POP TRADING kollekció nem csak a jelenlegi trendeket képviseli, hanem a gördeszkázás és az utcai divat örökös és változatos világát is.

Ez a kollekció tökéletes példája annak, hogyan lehet egy sportágat és annak kultúráját a mindennapi divatban is megragadni, miközben tisztelettel adózunk a múltnak és inspirációt nyújtunk a jövő nemzedékeinek. A VANS X POP TRADING kollaboráció így nem csupán cipőket, hanem történeteket, inspirációt és a gördeszkázás szeretetét is hordozza minden egyes lépésben.
Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra