Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Vans Ultrarange nemcsak kalandvágyóknak

Rarity


Valljuk be: nem született mindenki otthonülőnek. Egyáltalán nem para, ha valaki nem bír magával, és folyamatosan a saját útját járja. Ott van mindenhol, ahol élet van. Rámpákon deszkázik, erdei krosszpályán pedáloz, korlátokon lóg vagy éppen a város aszfaltján sétál. Legyen akárhol, egy biztos: a cipője vele lesz…


A Vans pedig jól tudja azt, hogy mennyire nem mindegy, mi van a lábunkon ezeken a barangolásokon. Éppen ezért fejlesztette ki az UltraRange cipőket, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötnünk. Ezek a lábbelik szolgálni fognak téged a legvadabb kalandjaidon, találj ki bármilyen őrültséget – állják majd a sarat. Is.


Mindegy, hogy a világ melyik pontján élsz. Városlakó vagy, vagy éppen erdei remete. A Vans UltraRange cipők növelik a felfedezők kalandvágyának hatótávolságát. Nem lesz lehetetlen, csak bírd szusszal! Ezek a cipők az UltraCrush talpbetéteknek és a LuxLiner belső résznek köszönhetően simulékonyak, mintha finoman ölelve óvnák lábfejedet a terheléstől. A Pro Vulc Lite habszivacs és vulkanizált gumitalp keveréke könnyeddé teszi a járást, így kímélve az ízületeidet – ha már a kalandvágyó agyad nem bír magával...


Mert, ha egyszer egy felfedező a fejébe vesz valamit, akkor megy, amíg a célját el nem éri. Nem igaz? A Vans UltraRange cipőknél a teljesítményed kimaxolása sem okoz gondot. Biztos lehetsz benne, hogy az optimális szellőzés, no meg a párnázott nyelv- és bokarész ultra szuper körülményeket biztosít a lábadnak akkor is, amikor éppen kiköpöd a tüdődet.

Valljuk be, egy ilyen társat sokáig szeretne magáénak tudni az ember. A Vans ezt is figyelembe vette, így a felső rész mesh anyaga úgynevezett Rapidweld megerősítéssel bír, mely fejtett varrásmentes illesztést jelent. Ez megnöveli az élettartamot, és rugalmasabbá teszi a cipőd. Könnyebb és tartósabb, mint egy hagyományos varrás, hogy sok felejthetetlen percet éljetek meg együtt.Egy biztos. A világ arra vár, hogy felfedezd! Akár a hátadat a házfalnak vetve figyeld a haverokkal a város lüktetését, vagy a szabadban a fűben fekve érezd a friss levegő illatát, vagy a parton állva élvezd a szelet és a napsütést az arcodon! Deszkázz, tekerj, fuss, ugrálj, nevess – legyen akárhogy, a lényeg: érezd, hogy élsz!

A Vans UltraRange cipőd megbízható és divatos társad lesz, bárhol, bármilyen kalandban is legyen részed!

Az UltraRange választékunkat ide kattintva böngészheted...
Tartalomhoz tartozó címkék: hír