Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Légy egyszerűen változatos: Vans Slip-OnLégy egyszerűen változatos a Vans Slip-On-ok segítségével!

Vannak olyan dolgok, amelyek sosem mennek ki a divatból. Ilyen a Vans által megálmodott Slip-On is. Amennyiben ott lapul egy darab a szekrényed mélyén, akkor idén, a jó idő beköszöntével se félj újból elővenni és leporolni a jó öreg Vans Slip-On-odat, hiszen a tavasz legkényelmesebb lábbelijét tudhatod magadénak! Abban az esetben, ha elkövetted azt a borzasztó hibát, hogy még nem rendelkezel egy Vans cipővel, akkor pedig olvass tovább és ismerd meg a sokak kedvencének mondható márkát.A Vans és ami mögötte van

A vállalkozás 1966-os megalapítása óta a Vans már nem csak az extrém sportok rajongóit szólítja meg és kápráztatja el legújabb modelljeivel, hanem mindenkihez szól, aki egy kényelmes és strapabíró cipővel szeretne gazdagodni. Ugyan minden egyes stílust erősen átszőnék a hagyományos és szinte már klasszikus elemek, mégis kifejezetten sokoldalúan használják ki a fantáziájukat.A Vans márka ismert ikonikus darabjairól, melyek közt kereslet tekintetében is stabil helyet foglalnak el az Old Skool, az Authentic, az Era és a Sk8-Hi modellek egyaránt. Azonban nem szabad megfeledkezni a Vans által – az Old Skool és az Era után – kiadott harmadik stílusvonalról sem, az először 1977-ben megjelent Slip-On-ról.

A Slip-On berobbanása
Megjelenését követően népszerűsége a mai napig töretlen maradt, sokan a tavasszal és a jó idővel asszociálják. Míg kezdetekben ugyan a gördeszkások és a BMX-esek körében számított kötelező darabnak, ma már a ’hétköznapi emberek’ mindennapos viseletének szerves részét képezi.1982 sorsfordító dátumnak számít a Vans történelmében. Ebben az évben mutatták be a Változó világok (Fast Times at Ridgemont High) című drámát, melynek főszereplője, Sean Penn egy Vans Classic Slip-On-ban jelenik meg a vásznon. Ennek a filmkockának köszönhetően a Vans nemzetközi figyelemre tett szert és még népszerűbb lett a lábbelik piacán.Miért pont a Vans Slip-On?
Népszerűsége egyszerűségében, de mégis sokoldalú és változatos megjelenésében rejlik, amellyel egyből az emberek szívébe lopja magát érdeklődési körétől függetlenül. Egyszerűségére alapozva számtalan lehetőséget kihasználnak egy-egy újabb ötlet megvalósításához.

A lehetőségek tárháza végtelen, mind minta, mind anyag, mind pedig színvilág tekintetében, így mindenki megtalálhatja az ő stílusához leginkább illeszkedő darabot. Mindezt már csak a kényelmes kialakításuk tetézi, aminek köszönhetően kérdés nélkül felveszik a versenyt a többi deszkás márka nagyjaival.Az egyszerűség és a változatosság elegye
Az évek során számos kollaboráció alakult, aminek köszönhetően sokak örömére megszülethettek a Marvel, a Disney, a Simpson család valamint a Toy Story által ihletett lábbelik egyaránt. Legnagyobb érdeklődésnek azonban még ma is az ikonikus sakktábla kockás Vans Slip-On örvend. Viseléséhez nem kell egy külön szettel rendelkezned, hiszen ez az a típus, amit bárhová és bármikor, valamint bármivel felvehetsz.

Töretlen sikerrel menetel tovább a Vans a lábbelik piacán és áll elő évről évre valami újdonsággal, amellyel elkápráztatja a vásárlóközönséget. Maradj te is naprakész és szerezd be a stílusodhoz legjobban illeszkedő Vans Slip-On-t kínálatunkból! Amennyiben tanácstalan vagy, akkor bátran fordulj hozzánk, szívesen állunk rendelkezésedre!

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra