Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Vans és Tony Hawk közös erővel a deszkázásért2020. április 13.-án a Vans hivatalosan is bejelentette egy új, történelmi jelentőségű társulás létrejöttét Tony Hawk-kal, a világszerte méltányosan ismert és elismert gördeszkás legendával.
Mivel mindkét fél mély gyökerekkel és vitathatatlan elkötelezettséggel kapcsolódik a gördeszkás kultúrához, Vans és Tony Hawk azért egyesülnek, hogy közösen egy hiteles és inspiráló kezdeményezéssel népszerűsítsék a gördeszkás kultúrát.

"A Vans a gördeszkázás kezdete óta jelen van, és támogatja a deszkásokat. A kezdeti lelkesedéséből és elkötelezettségéből a deszkázás iránt mind a mai napig nem adott alább. Ettől még az elmúlt évek alatt szerzett óriási népszerűségi hullám sem tántorította el.
Mindig is tiszteltem a Vans elkötelezettségét, ezért óriási megtiszteltetés számomra, hogy egyesíthetjük erőinket és közösen, a leghitelesebb módon segíthessük a gördeszkás kultúra népszerűsítését, támogatását."
Nyilatkozta Tony HawkTony Hawk a Vans-hez hivatalos nemzetközi ambassadorként csatlakozik, feladata pedig a gördeszkázás és a Vans népszerűsítése lesz. Tony természetesen emellett tovább folytatja kommentátorként a Vans Park Series-ben, továbbá ő lesz a felelőse egy teljesen új profi deszkás vert versenysorozat szervezéséért.

 


"Tony Hawk neve sokaknál egybeforr a gördeszkázás fogalmával az egész világon." Nyilatkozta Bobby Gascon, a Vans extrémsportokért felelős igazgatója. "Ő a sport úttörője, aki milliók példaképe volt, és milliók kezdtek el gördeszkázni látván elképesztő tehetségét. Borzasztóan büszkék vagyunk arra, hogy csatlakozott hozzánk, a Vans-hez, hogy együtt népszerűsítsük a gördeszkázást világszerte."Tony Hawk egészen a 70-es évektől használ Vans cipőket deszkázáshoz. "Vans volt a legelső deszkás cipőm, amit valaha használtam még 1978-ban." Nyilatkozta. "Apám vett nekem egy párat, amihez még a bokavédő kiegészítőt is sikerült kikönyörögnöm. Akkoriban még nem voltak magasszárú cipők. A 80-as évek közepéig szinte kizárólag Vans-ben deszkáztam."A jelenlegi, kötelező 2m távolságot betartandó, és önkaranténozó helyzetben a Vans és Hawk megpróbálják a deszkázás pozitív oldalát és üzenetét átadni olyan, akár online élő livestream eseményekkel, amelyek deszkás közösségeket és rajongókat hozhatnak össze az egész világból.

"Ebben a rendkívül nehéz időben, ami számos embert elképesztő megpróbáltatás elé állít reméljük, hogy sikerül egy kis örömet, kreativitást és pozitivitást nyújtani az embereknek, ami jó hatással lesz rájuk. Ebben a példátlanul nehéz időszakban is nagyon fontos, hogy pozitívak maradjunk, támogassuk egymást.” Nyilatkozta Hawk a programról.Forrás: vans.com

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír