Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Vans Era Pro az új tag a csapatbanMint azt már olvashattátok korábbi bejegyzésünkben, volt két tesó ’66-ban, akik kitalálták, hogy egyedi rendelés alapján gyártanak cipőket. ’76-ban be is gördült hozzájuk két deszkás srác Tony Alva és Stacy Peralta. Nekik köszönhetjük a most Vans Era Pro néven újragondolt cipő „ősét”, az akkor még #95 néven futó modellt. Ez a cucc a mai napig megállja a helyét, nyilván kicsit modernizálva.

Ránézésre még mindig egy nagyon menő, klasszikus közel 40 éves slimről beszélhetünk. Viszont belül már UltraCush HD talpbetétekkel kényeztet, jelentősen csillapítva az eredeti „rázós” élményt.

Az igazi „boardfeel” libabőrt azonban nem veszi el – kicsit olyan, minta puha zoknikban nyomnád, csak éppen nem lyukad ki olyan hamar. Viszont, ha koppan a deszka a lábujjaidon, azt nem kicsit fogod megérezni. Valamit valamiért...

Szóval a Vans Era Pro igazi nagymenő deszkás cipő. Azoknak is érdemes kipróbálni, akik a vastagabb cipőket szeretik, mert egyébként egy meglepően tartós cucc. Ha szeretnéd a deszkázást ezzel az „ex #95”-tel átélni, akkor kisebb lépcsős varázslást, vagy frankóbb bitumenes gördülést simán bevállalhatsz.

Az Era Pro-t ide kattintva csekkolhatod...
Tartalomhoz tartozó címkék: hír