Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Újabb ANAHEIM VANS – most traktor talppal!Reméljük, jól vagy, és izgalommal várod az új cipődet! Örömmel tájékoztatunk a legújabb beérkezésről a Vans Anaheim Factory kollekcióból.


A frissen újragondolt és kényelmesebbé varázsolt Anaheim Factory OG Suede Authentic 44 Lug DX (végigolvasni is elég, nem igaz?) cipőink visszanyúlnak az eredetileg kiadott modellek részleteihez, melyeket korábban Dél-Kaliforniában gyártottak. Elnevezve az első Vans gyárat Anaheimban, Kaliforniában, ez a cipőnk a modern kényelem és a klasszikus stílus tökéletes kombinációját kínálja.


Ez az alacsony szárú gyorsfűzős cipőnk a vulkanizált lug talpát használja a maximális tapadás érdekében, így biztosítva a kényelmes és stabil járást. Nem elhanyagolható, hogy a LUG talp vastagabb a normál talpnál, így ez a cipő is a VASTAG TALPÚ Vansekhez tartozik, de sokkal kevésbé vastag, mint egy PLATFORM vagy egy STACKED és egészen más DIVAT KASZTBA tartozol vele!
Az Ortholite® talpbetétek fokozott kényelmet nyújtanak, míg a fekete talpak és oldalfalai, valamint az erősen texturált fekete orrgumi egyedi megjelenést kölcsönöz a cipőnek.


A cipő további különleges részletei magukban foglalják a magasfényű foxing tape-et, 100% pamut fűzőket és a bőr felsőrészt. A magasfényű talp eredetileg a talp készítési eljárás jellegzetessége miatt volt ilyen: konkrétabban az öntéshez használt leválasztó anyag volt ilyen fényes. Ennek int hellót a ma újraalkotott magasfényű talp.


Ha szeretnél kilépni a hétköznapi stílusból, és magabiztosan lépni az utcákon, ez a cipő pontosan Neked való. Készülj fel a kalandra és emeld a stílusod a következő szintre a Vans Anaheim Factory kollekcióval!


Néhány érdekes részlet a cipő hátteréről:

Az Anaheim-i Vans gyár története szorosan kapcsolódik a vállalat eredetéhez. A Vans 1966-ban alakult, és az első gyár a kaliforniai Anaheim-ben épült fel. A cég eredeti neve "Van Doren Rubber Company" volt, amelyet Paul Van Doren és három üzlettársa alapított.


Az Anaheim-i gyár volt az, ahol először elkezdték gyártani a Vans cipőket. Az eredeti modell, az Authentic, ebben a gyárban készült először. Az Anaheim Factory kollekció lényegében az eredeti tervezési modellek részleteit és stílusát idézi meg, modern kényelemmel kombinálva. Klasszikus külső és modern funkciók kapnak benne helyet és kizárólag kiemelt partnereik forgalmazhatják, vagy másodlagos piacon jelennek meg ezek a cipők.


A gyár azóta bizonyára sok változáson ment keresztül, és a cég is bővült és fejlődött. Az Anaheim Factory kollekció egyfajta nosztalgia a Vans gyökerei felé, emlékezve arra az időszakra, amikor a cég még csak kezdetben járta az útját az Anaheim-i gyárban.


Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, és add le rendelésedet még ma!


Üdvözlettel,

A Stéges veszprémiek
Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra