Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

The North Face Commuter Rolltop hátizsák TNF Black Tnf Black

Ár:
42.990 Ft
Cikkszám: NFCORTHUBB
Elérhetőség: Elfogyott

Termékoldal ajánló

Ingyenes szállítás 10.000Ft felett Ingyenes szállítás 25.000 Ft felett
15 nap pénzvisszafizetési garancia15 nap pénzvisszafizetési garancia
Személyes átvétel boltunkban Ingyenesen átvehető veszprémi boltunkban
Telefonszámunk:06 20 287 4249 Kérdésed van? Tel.:06 20 287 4249

Leírás és Paraméterek

A Commuter Rolltop táska ergonomikus kialakítással rendelkezik, hogy kényelmesen hordható legyen hosszabb ideig is. A vállpántok és hátfal párnázottak, hogy csökkentsék a nyomást és a kényelmetlenséget a hordás során. A táska erős anyagból készült, így ellenáll az időjárás viszontagságainak és strapabíró is.

Fő jellemzője a rolltop záródás, ami lehetővé teszi, hogy a táskát rugalmasan igazítsd az aktuális csomagmennyiséghez. Ezáltal könnyen változtathatod a táskakapacitást, és biztosítod a csomag biztonságos tárolását. Emellett a Commuter Rolltop táska rendelkezik belső és külső zsebekkel, amelyek különféle kiegészítők, eszközök vagy személyes tárgyak tárolására szolgálnak.

Ez a North Face táskamodell egy jól átgondolt kialakítással rendelkezik, hogy megkönnyítse a városi utazást és a mindennapi teendők elvégzését. Például van benne egy párnázott laptop rekesz, amely biztonságosan tárolja a laptopot vagy a tablettet. A vállpántokon és a táska hátulján is találhatóak csatok és hevederek, amelyekre például kerékpárdzseki, lámpa vagy más kiegészítők rögzíthetők.

Méretek:
+ Szélesség: 37cm
+ Magasság: 28cm
+ Mélység: 17cm
Deszkatartó nincs
Italtartó nincs
Laptopzseb 15"-os
Szín  
Táska típusa Hátizsák
Űrtartalom 32L