Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

THE LIZZIE

THE LIZZIEA VANS egy új időszakot indít el a gördeszkásoknak!
Lizzie Armanto új cipője egy UNISZEX modell, melyet 20 év óta először tervezett egy Hölgy.A Vans tavaly mutatta be a legújabb PRO Skate sziluettjének, a The Lizzie-nek a legfrissebb verzióját, amelyet a Vans csapat oszlopos versenyzőjével és olimpiai gördeszkás Lizzie Armantoval közösen készített.A gördeszkázás úttörőjeként Lizzie első teljesen saját gördeszkás VANS cipőjét úgy tervezték, hogy az eddigiektől teljesen eltérő tapasztalatot nyújtson a gördeszkásoknak.
A sziluett egyben 20 év után a Vans első gördeszkás cipője is, amelyet nő tervezett.
A második szezonja ez a The Lizzienek, ahol a cipő most új földszín tónusban, valamint TELJES méretválasztékban kapható – jelenleg nálunk 37 – 45- ös méretig.„Hiszem, hogy a gördeszkázás mindenkié – mondta Lizzie –, ezért is örülök, hogy megoszthatom a „Little Lizzie”-t, valamint egy teljesen új, inkluzív ruhakollekciót. (utóbbiak nálunk nem elérhetőek)A Lizzie erősen a deszkásoknak kódolt dizájnelemekkel rendelkezik, amelyek a gördeszkások szélesebb körét hivatottak kielégíteni. Az új vulkanizált konstrukció magasabb külső talppal és lekerekített élekkel rendelkezik a stabil, betört érzés érdekében. Az univerzális illeszkedés tökéletes mennyiségű EcoCush™ párnázást tartalmaz, ami a deszkások szélesebb körében hozza el a megfelelő BOARD FEEL-T (a gördeszka érzetét nyomatás közben, mely fontos a kontrollálhatósághoz), míg a 3D-s dombornyomott DURACAP™ orr tartósságot biztosít a nagy igénybevételnek kitett területeken. A vadonatúj mikro-waffle futófelület és a Sick-Stick™ gumi maximális tapadást biztosít. A Micro Waffle a Vans eredeti WAFFLE vagy Goffri mintázatának sűrűbb verziója, a Sick Stick pedig az a talp anyag vagy gumi keverék, melyről már sokszor írtunk ezen hasábokon.
A Rowan modellen tesztelték, azóta minden deszkás modellen lecserélték a régi keveréket erre, bla bla….)Lizzie messziről is megismerhető cipője a Vans VR3 jelölést is megkapta, ami azt jelenti, hogy szigorú lábbeli anyag-irányelveket követ minden (alkat)részre vonatkozóan. A VR3 jelölés jegyében a The Lizzie minden alkotórésze biopamutból, természetes gumiból és bioalapú habból készül. A Lizzie a Leather Working Group (LWG) cserzőüzemeiből származó velúrbőrt is használ, amelyek környezetvédelmi felelőssége miatt arany vagy ezüst minősítést kaptak.


DE KI IS LIZZIE ARMANTO?

A gördeszkás legenda, Lizzie Armanto fiatal lány kora óta úttörő a gördeszkás világban, és feszegeti a deszkán elérhető lehetőségek határait. Armanto 11 évesen kezdett gördeszkázni, amikor a kaliforniai Santa Monicában egy csapat srác beleheccelte.
Hamarosan a Razor és Tony Hawk Birdhouse márkéja szponzorálta.
Innentől a karrierje az egekbe szökött.Armanto nemcsak a feltörekvő női deszkások példaképévé vált szerte a világon, hanem rendkívüli képességeiről is ismert a deszkán.
2016-ban ő lett az első nő, aki valaha landolt egy frontside 540 McTwist-et, 2019-ben pedig az első nő, aki valaha landolt egy 540-es Indy-t.Armanto a gördeszkán kívül is sikeres karriert futott be. Szerepelt a The New York Times-ban, az MTV-ben és több száz más médiában. Olyan cégek reklámkampányaiban is dolgozott, mint a Nike és a Vans. Profi karrierje mellett Armanto a női gördeszkások szószólója is. Körbeutazza a világot, hogy ösztönözze a fiatal lányokat álmaik megvalósítására. Nem csoda, hogy Armanto sokakat inspirál. Kemény munkája, ügyessége és a női gördeszkások érdekképviselete igazi úttörővé teszi a gördeszkás világban.NÉZZÜK ÚJRA, MITŐL FORRADALMI EZ A CIPŐ!

A cipő nem csak a tervezőasztalon néz ki jól: LIZZIE lábának 3d-s modelljét használva bentről kifelé tervezték, így a cipőben van TERED is és a FUNKCIÓKAT sem hagyták figyelmen kívül.
A The Lizzie a jobb illeszkedés és tartósság köré épült fel a kezdetektől fogva – a cipő új, vulkanizált talpszerkezettel rendelkezik, magasabb oldalfalú CUP talppal és lekerekített élekkel a stabil, betört érzés érdekében.A Lizzie legfőbb funkcióit itt találod:

● Új MICRO-WAFFLE talpfelület és SickStick™ gumi alapanyag a maximális tapadásért, FLEY GROOVES – azaz a csabarodást segítő barázdáka talpon és egy magasított oldalfal a deszkás használat érdekében.

● Univerzális illeszkedés EcoCush™ habbal, amely 70%-ban bioalapú PU hab (Fates). Részben növényekből származik, hogy növelje a BOARDFEEL-t (a deszka érzését a talpad alatt)

● 100% organikus pamut textíliák az oldal panelhez, a nyelvhez és a bélésanyaghoz

● Nyújtott nyelvhevederek a komolyabb rögzítéshez és a nyelv stabilizálásához

● Lebegő sarok húzó Lizzie nevével a könnyebb belépéshez

● 3D-s öntött DURACAP™ orr a tartósság érdekében a nagy igénybevételnek kitett területeken gumi aládolgozással és vastagított gumi felületekkel.

 Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra