Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Minimalista nyári cipő?

Minimalista nyári cipő?
GLIBERT CROCKETT ÚJ CIPŐJE!

A rengeteg szponzorált gördeszkás és az ebből keletkező rengeteg visszajelzés, a folyamatos fejlesztés és kísérletezés miatt ma a Vans a talán a legjobb deszkás filmeket és tutira a legjobb gördeszkás cipőket gyártja.
A CROCKETT idei egyik színállása NEM AZ!Gilbert Crockett alacsonyszárú cipője sok év alatt forrta ki magát és volt néhány legendás deszkás verzió, amiknek az orrán vastag gumicsík díszelgett. Ezt szerette aki szerette, de a cipőt alkalmassá tette a deszkázásra. Anno a nagy kísérlet, a WAFFLE TALP és a CUP SOLE, vagy egyben öntött talp összeházasítási kísérlete ezen a cipőn indult hódító útjára.
Az elején kisebb-nagyobb döccenésekkel. Mára kiforrottan.
Gilbert a keleti part egyik meghatározó ridere, aki mint ilyen nincs állandó reflektorfényben, csak néha kijön egy igen meglepő résszel és instáján sok apró ínyencséggel.
Amikor épp nem vintage cuccokkal, vagy saját gyártású nadrágokkal. Cee Blues nevű üzlete a régi jól megálmodott darabok iránti rajongásból jött létre és az idei cipő is ebben a szegmensben indul.
Már nem deszkás cipő. legalábbis elsőre nem.
A gumi orr eltűnt, maradt egy dekor varrás, ami optikaliag rövidebbé teszi az egyébként hosszú orrot.Eltűnt a híres Vans JAZZ csík, amit ezen a modellen hol használnak, hol nem.Maradt a WAFFLECUP talpszerkezet, ami a WAFFLE talp szuper tapadási képességeit igyekszik összeházasítani a CUPSOLE tartósságával.A szín valószínűtlen, ha nem értjük, hogy a VINTAGE Gilbert egyik becsípődése.A talpbetéten egy csinos SÁRKÁNY feszít,, hátán a CEE BLUES felirattal. Maga a talpbetét egyébként AZ a Popcush Pro talpbetét, amit másfél éve teljesen átterveztek, hogy az egyre szűkebb deszkás cipőkben ismét legyen T É R .Vékonyabb lett hát a betét, amihez azonban alapanyagot kellett váltani, hogy a kényelem, a BOARDFEEL és a becsapódások elnyelése (IMPACT RESISTANCE) ismét egyensúlyban maradjon.
A Crockett ANTIQUE mindazokat a funkciókat egyébként tudja, amiket mi már unásig ismételgetünk.
Az orrban belül egy vékony gumírozott réteg, hogy csak a cipő bőre szakadjon ki, ne a Tiéd (DURACAP) és így tovább…

A Crockett PRO Antique tehát nem a tipikus JÓ DESZKÁS CIPŐ. Sok benne a vászon, kevés az extra kopásálló bevonatolás és nagyon kényes a színe.

De egy kiváló, sőt kiemelkedő MINIMALISTA UTCAI cipő VANS SKATE génekkel egy VINTAGE rajongó VANS PROFITÓL, aki úgy posztol a saját boltjából hét közben, mint ahogy a legdurvább gördeszkás forgatásról. Azért ez nem rossz.