Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Miért van komplett gördeszka 15.990-től 41.990.-ig?

Nagyon egyszerű a válasz: Amiért bicajt is vehetsz 45.000.- Forintért, de akár másfél milliót is költhetsz rá.

A különböző fázisban járó gördeszkásoknak különböző igényei vannak. Aki bele akar kóstolni a trükk deszkázásba, nem feltétlen akar annyit belefektetni, amennyibe egy profi komplett összerakása kerül az össze high end hardverrel.
Ha esetleg egy érdeklődő fiatal nem tud túl sokat költeni egy full profi komplettre, és miért is kéne neki, és talán még azt sem tudja még, hogy a gördeszkázás az ő életútja, akkor ajánlunk neki egy olyan paraméterekkel megalkotott gördeszkát – de csakis olyat, amin már valódi gördeszkaélményt kap. Ez az áruházi gördeszkáknál nem jön létre, egész egyszerűen azért, mert az nehezen nevezhető grödeszkának, sokkal inkább gördeszkának látszó tárgynak!
Hiába olcsó ez a deszka, gurulnak a kerekei, csereszabatos alkatrészekkel gyártják és idővel tudod "upgradelni".
Ha viszont az vagy, aki már kipróbálta a haverja deszkáját, ha tudod, hogy ezt akarod, akkor olyat ajánlunk, ami egy profi gördeszka gyártó cég komplett terméke – tehát hasonló, vagy azonos anyagokból áll és azzal vagy hasonló gyártástechnológiával készül, mint a profi testvérei, de egyszerűbb festéssel és némileg egyszerűbb alkatrészekkel.
Végül a felső kategóriás kompletteket (39-42000 körül) azoknak ajánljuk, akiknek már volt ilyen és tudják, hogy rövid használat után majd egyedi alkatrészekkel újítják fel a harci eszközt.

 
A deszkáink közül ide kattintva válogathatsz... 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír