Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

MENEKÜLJ EL A TÉL ELŐL ÉS LAZULJ!

Téli utazásra készülsz, és a hideg időjárást cserélnéd egy meleg, napos helyszínre? Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány fontos dolgot, amit ne felejts el becsomagolni az utazásodra!

Ruházat:
Nézd meg előre, hogy milyen lesz az idő és tudd biztosan, mire számíthatsz: szél, eső, napsütés – mindnek megvan a maga fortélya. De ne gondold TÚL! Minden utazás végén megállapítja az ember, hogy a fele cucc is elég lett volna, amire meg úgysem tudsz számítani, arra úgysem készülhetsz fel. Ez nagy eséllyel azért nem egy Verne Gyula sztori lesz.
A lányok üzenik a Stégből: SZETTEKET rakj össze, hogy ne pakolj feleslegesen!
Napvédő ruházat, kalap vagy sapka: Az erős napsugarak elleni védelem érdekében mindenképp jól jön.

Napszemüveg:
a szemed tökéletes védelme fontos? Válassz egy OAKLEY szemüveget és vigyázz rá! Az elhagyós típus vagy? Készültünk Rád is! A VANS szemüvegek tökéletesek egy nyaralásra és nem fáj, ha mégsem tudsz rá vigyázni!

Fürdőruházat:
A strandoláshoz és medencehasználathoz. SŐT, ma már a nagyon erős napsütésben rash guardban érdemes fürdeni, ami hosszú ujjú. Szerencsére ilyennel is készültünk. Oakley vagy Fundango? Bízhatsz bennük!

Könnyű, laza ruházat:
A melegben kényelmesen érezheted magad. Na kb erről szól a STÉG, de szűkítsünk. A tavalyi pólóid jók lesznek, de vigyünk TRIKÓT!

Légi utazás dokumentumai:

Útlevél vagy személyi igazolvány
Vízum (ha szükséges)
Repülőjegy (papír vagy e-jegy, esetleg mindkettő - amivel biztonságban érzed magad)
Egészségügyi és higiéniai termékek (kicsi kiszerelésben és egy zárható simító záras tasakban!)

Naptej:
Véd a leégés ellen. Ne feledd, a télből mész a nyárba!

Gyógyszerek:
Ne felejtsd el a szükséges gyógyszereidet. Ha semmi más, egy adag fájdalomcsillapító legyen Nálad!
Utazási egészségbiztosítás: Mindig jó, ha biztosítva vagy az esetleges egészségügyi problémákra. Hidd el, ezt tapasztalatból tudjuk.

Utazási kiegészítők:


Kamera vagy okostelefon:
Emlékek rögzítéséhez. Úgyis a kezedbe van már épülve…

Töltőkábel és adapter:
Az elektromos készülékeidhez.

Utazási pénztárca vagy pénztartó:
Biztonságosan tartsd magadnál a pénzedet.

Irodalom és szórakozás:


Könyvek, magazinok:
A hosszú repülőutak vagy strandolás közben. Egy jó könyv ALAP.

Fontos dokumentumok másolatai:
Másolatok az útlevelről, repülőjegyről, és minden fontos dokumentumról. Ne hagyd otthon az eredeti példányokat sem. Tedd valahova nagyon máshova, mint az eredetieket. Hidd el, ez megmentheti a helyzetet!

Nyelvtudás:
Ha az utazásod során más nyelvet beszélnek, néhány alapvető kifejezést és szavakat érdemes elsajátítani. Egyébként már mindenki elgagyog angolul – vagy marad a kézzel-lábbal módszer!

Biztonság:
Poggyász lakat, rejtett övtáska vagy sima övtáska rejtett tároló zsebbel és egyéb biztonsági eszközök, amelyekkel megőrizheted az értékeidet.
Ne felejtsd el alaposan átnézni a helyi szabályokat és előírásokat, valamint időjárás-jelentéseket is figyelni. Legyen egy nagyszerű, pihentető utazásod a télből a melegbe!


 
Tartalomhoz tartozó címkék: Túrák