Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Karácsonyi Hangolódás - Gördeszka HollywoodbanKarácsonyi Hangolódás - Gördeszka Hollywoodban
Will Ferrell fullba nyomja a kretént és nem bánjuk!

Hány és hány ikonikus filmben jelent meg már gördeszka?
Nem kell megerőltetni magunkat, hogy felsoroljunk néhány olyan filmet, ami a gördeszkára épül.

De hányszor történt meg, hogy Hollywoodban belecsempészték a gördeszkát a filmbe csak úgy? Nos, Amerikában semmi sem történik csak ÚGY.Ezekért a megjelenésekért
A.) valaki nagyon sokat fizetett
B.) Valaki a közönség bizalmát és rokonszenvét várta.
C.) egy odaadó stylist harcolt (ez a legromantikusabb elképzelés)

A 2005-ös Will Ferrell teljes kreténségével együtt forgatott ELF, avagy MI A MANÓ című filmben a termék megjelenítés (merthogy így hívják a dolgot) olyan szofisztikált, hogy szinte észre sem veszed.

Persze nem minden termékmegjelenítés ilyen finomAmikor Ferrell Úr egy két littyós Coca Cola-t egy slukkra lenyom, majd jó 30 másodpercen át böfög, az nem annyira rejtett. még a palackot is úgy fogja, hogy a logo végig látszik.

De amikor Télapó felolvastatja főhősünk megtalált családjából (újdonsült) öccsével, hogy mia szíve vágya és ő gond nélkül vágja rá, hogy GÖRDESZKA, azt azért meghallod.

Na és amikor Télapó visszavág, hogy: „Nem is akármilyen, egy HUF gördeszka….”

Le kellett állítani a filmet… és kikockázni.

Sosem tudtuk, hogy a megboldogult Keith Hufnagel által jegyzett brand készített lapot, de kiderült, hogy IGEN!
Mondjuk mára 99%-ban csak kollaborációban készül HUF lap, ekkortájt valószínűleg még nem a KIEGÉSZÍTŐK kategóriában jelent meg náluk a gördeszka lap.

Ma minden profinak gördeszka partjai (részei) jönnek ki így egy gördeszkás cég egy bizonyos méret fölött (vagy ÉPPEN alatt) könnyedén kap megjelenést.
De gondoljuk végig, hogy ez a film akkor készült, amikor a YOUTUBE elstartolt egy kis irodából és első látásra azt sem lehetett tudni, hogy ez egy frankó oldal, vagy valami vírus terjesztő site, ahol csak néhány gomb és a profilod jelent meg. Ma tehát ez mind furán hangzik, de anno egy-egy kicsi cégnek egy ilyen megjelenés a következő szintet, vagy a túlélést hozhatta.Keith azóta elhagyott minket de a HUF cég él és virul.

Mi továbbra is a HUF pulóverekre, pólókra és a vastag és jó minőségű HUF zoknikra esküszünk, amiket most karácsonyi heti akciónkban több hullámban dobtunk be akcióinkba, hogy többen észrevegyétek.

Filmbe nem tudjuk becsempészni….

Miért fontos ez??

Érdekesség, hogy a HUF neve megegyezik fizetőeszközünk nevével, így ez semmiképp sem hirdethető kategória. Így sajnálatos módon ebben az országban nagyon nehéz dolga van annak, aki ezzel a márkával akar indulni.

Te ismersz olyan filmet, ahol a gördeszkát bele tudták csempészni a sztoriba és nem béna?

Ha igen, írd meg nekünk, hogy készítsünk egy listát!

Tartalomhoz tartozó címkék: Videó