Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Hátizsák

Rendezés:
Nézet:
Ha hátizsákválasztásról van szó, akkor ahány ember, majdnem annyiféle különböző elképzelés és igény van. Szerintünk könnyen kijelenthetjük, hogy nincs olyan hátizsák, ami univerzálisan minden célnak megfelel, minden funkciót maximálisan betölt, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a hátizsák egy nagyon meghatározó kiegészítője lehet öltözködésünknek. 
Egyvalami azonban mindenképp leszögezhető. Senki nem szeret silány minőségű hátizsákot hordani. Mi ezt tartjuk szem előtt, és ezért igyekszünk olyan hátizsákokat tartani, amik kiváló minőségűek.
Készletünkön rengeteg prémium minőségű hátizsákot találsz a legkülönbözőbb formákban, méretekben.
Ha csak egy megbízható mindennapi táska kell, szívesen ajánljuk a Vans hátizsákjait. Hagyományos tervezésükkel és egyszerű felépítésükkel ezek a hátizsákok azoknak kedveznek, akik szeretik beszórni a cuccaikat, és már indulhat is a napjuk.
Ha a zsebek és rekeszek megszállottja vagy, mindenképp csekkold a Burton prémium hátizsákjait! Ezek a táskák a városi túlélők alapfelszerelései. Egytől egyig nagyon jól rendszerezhetőek, szinte mindegyikben találsz laptoptartót, kisebb-nagyobb zsebeket, és király megoldásokat. Például számos Burton táskának úgy csinálták a laptoptartó részét, hogy oldalról is hozzáférhető legyen, és ne kelljen kinyitnod az egész táskát. 
Ha gördeszkázáshoz, vagy sportoláshoz keresel táskákat, az Element deszkatartós hátizsákjai az egyik legjobb megoldást ajánlják neked. Innovatív tervezésük, és strapabíróságuk gondoskodik arról, hogy csak a deszkázásra kelljen fókuszálnod.
Ha a letisztult vonalakat szereted, és a kortalan design fúzióját a modern felfogással, feltétlenül nézd meg az Iriedaily táskákat. Az Iriedaily kiválóan egyesíti az régit az újjal, nagyon úttörő az anyagválasztásuk, és táskáikat garantáltan 100% vegán anyagokból készítik, a gyártás során semmilyen állati eredetű anyagot nem használnak a hátizsákjaikhoz.
Táskakínálatunkban megtalálod még az Eastpak a Dakine, az Oakley és a Fox modelljeit is. Hátizsák készletünket folyamatosan bővítjük, így érdemes hozzánk visszanézni.
Webshopunkban csak raktárkészletünkön lévő darabokat árulunk, így, ha nem találsz egy neked tetsző modellt, amit korábban láttál, lehet, hogy csak kifogyott a készletünkről, és épp útban van belőle az utánpótlás. Ha kérdésed van, keress minket bátran!