Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Három komplett deszka kategória


avagy:
Miért van komplett gördeszka 15.990-től 41.990.-ig?

Nagyon egyszerű a válasz: Amiért bicajt is vehetsz 45.000.- Forintért, de akár másfél milliót is költhetsz rá. A különböző fázisban járó gördeszkásoknak különböző igényei vannak. Aki bele akar kóstolni a trükk deszkázásba, nem feltétlen akar 55-60000 Ft-ot bele fektetni, hiszen még nem tudja, egyáltalán tetszeni fog vagy nem.


1. BELÉPŐ SZINT:
Ha esetleg egy érdeklődő fiatal, nagyon vékony de nem tudja még, hogy a gördeszkázás az ő életútja, akkor ajánlunk neki egy ilyen paraméterekre megalkotott gördeszkát – DE CSAKIS OLYAT, amin már gördeszka élményt kap – ez az áruházi gördeszkákon nem jön létre!
Hiába olcsó ez a deszka, gurulnak a kerekei, csereszabatos alkatrészekkel gyártják és idővel tudod „upgradelni”.
2. ELTÖKÉLT BELÉPŐ SZINT:
Ha viszont az vagy, aki már kipróbálta a haverja deszkáját, ha tudod, hogy ezt akarod, akkor olyat ajánlunk, ami egy PROFI gördeszka gyártó cég komplett terméke – tehát hasonló, vagy azonos anyagokból áll és azzal vagy hasonló gyártástechnológiával készül, mint a profi testvérei, de egyszerűbb festéssel és némileg egyszerűbb alkatrészekkel.
3. "MÁSODIK KOMPLETT" SZINT:
Végül a felső kategóriás kompletteket (39-45000 körül) azoknak ajánljuk, akiknek már volt ilyen és tudják, hogy rövid használat után majd egyedi alkatrészekkel újítják fel a harci eszközt AVAGY hosszú időre szánják a befektetést.
Jassek Balázs Steg.hu
Tartalomhoz tartozó címkék: hír