Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

HA EZT TUDTAM VOLNA, nem bukok a legutóbbi BLACK FRIDAYEN!

Az évente megrendezésre kerülő Black Friday időszak kiváló lehetőséget kínál az ajándékok beszerzésére és az árucikkek kedvezőbb áron történő megvásárlására. Azonban ne feledjük, hogy ilyenkor felbukkannak azok is, akik kihasználják a vásárlók érdeklődését és figyelmét.Az évente megrendezésre kerülő Black Friday időszak kiváló lehetőséget kínál az ajándékok beszerzésére és az árucikkek kedvezőbb áron történő megvásárlására. Azonban ne feledjük, hogy ilyenkor felbukkannak azok is, akik kihasználják a vásárlók érdeklődését és figyelmét.
Az alábbi cikkben bemutatjuk, hogy miként kerülheted el a Black Friday csalásokat és hogyan őrizheted meg pénzedet.

 


Felkészülés a Screenshotokkal:
Az egyik legfontosabb tanács az, hogy jó előre készíts screenshotot az árucikk áráról, amit megvásárolni szándékozol. A Black Friday idején sok weboldal indokolatlanul megemeli az alapárat, majd úgy mutatja be, mintha extra nagy leárazást kínálna. Így a screenshot segít abban, hogy bizonyítékod legyen, ha később vitába keveredsz a vásárlásoddal kapcsolatban.

 Hiteles Weboldalak:
A Black Friday előtt győződj meg róla, hogy olyan weboldalakon vásárolsz, amelyek hitelesek és ismertek. Ellenőrizd a weboldal címét, hogy ne ess áldozatul hamis oldalaknak vagy másolatoknak. Rengeteg hamis oldal jelenik meg szinte naponta, de ha egy kicsit utánanézel, kilóg a lóláb!
Ha semmi gyanús nincs, keress rá közösségi médián ADOK-VESZEK CSOPORTOKRA, ahol a tagok mindig vágják az aktuális trükközőket!
Mivel észleltük, mekkora probléma lett ez, létrehoztunk egy oldalt a STÉG BLOGON, amin a rólunk elhangzott garanciákat osztottuk meg: Nézd meg, miért választanád a most 28 éves STÉGET:

https://steg.hu/steg-garanciak-275

 Túl jó, hogy igaz legyen:
Ha egy ajánlat túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg az – túl jó. Csekkold az árakat több helyen is, és ne hagyd magad elragadni a csillogó leárazásoktól anélkül, hogy összehasonlítanád az árakat.


Figyeld a Fizetési Módokat:
Az eredeti weboldalakon biztonságos fizetési módokat kell találnod, például bankkártya, PayPal vagy más ismert fizetési lehetőségek. Soha ne adj meg személyes vagy banki információkat gyanús weboldalakon. Azonnal úszik a pénzed és nem lesz, aki segítene.


Email-Értesítések:
Figyelj az email-értesítésekre, amelyek hamis ajánlatokra vagy weboldalakra hivatkoznak. Soha ne kattints olyan linkre, amelyet nem ismersz fel, és soha ne oszd meg a személyes adataidat ilyen e-mailekben.


Vélemények és Visszajelzések:
Keress olyan vásárlói véleményeket és visszajelzéseket, amelyek segíthetnek megbizonyosodni az adott termék vagy weboldal minőségéről. ( A csoportok itt is segíthetnek)

Ne hagyd, hogy a százalékos leárazások izgalmas bizsergése becsapjon! A legfontosabb a tényleges vételár, és az, hogy az adott termék vagy szolgáltatás valóban jó áron van-e a Black Friday kedvezmény idején.

 Amikor vásárolsz Black Friday alkalmával, mindig nézd meg az eredeti termék árát és az aktuális, leárazott árat. Győződj meg róla, hogy az ár az adott termék valós értékét tükrözi, és nem egy mesterségesen emelt kiindulási árat csökkentettek le, hogy nagyobb leárazásnak tűnjön.


Ne feledd, hogy a legjobb ajánlat az, amely tényleg megéri a pénzedet, és amin valóban javíthatsz azáltal, hogy megvásárolod.Zárszó:
A Black Friday egy fantasztikus lehetőség a vásárlásra, de csak akkor élvezheted a kedvezményeket, ha óvatos vagy. Kövesd ezeket az egyszerű lépéseket, és élvezd a biztonságos és sikeres Black Friday vásárlást anélkül, hogy a csalók áldozatává válnál. Ne hagyd, hogy a csalások meghiúsítsák a kiváló vásárlási élményedet! Jó vadászatot, SCREENSHOTOLJ és zsákolj be valódi sikereket!


Ha pedig érdekel, hogyan jövünk MI a BLACK FRIDAY-hez, itt egy cikk a MI SZTORINKRÓL:


https://steg.hu/steg-blog-667/black-friday-akcio-1124-26-43

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Események