Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Férfi ruházat

Rendezés:
Nézet:
Bár a kezdetekben kínálatunk főképp a deszkás világból merített, azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, és mi is számos prémium márkával bővítettük kínálatunkat. 
Természetesen hűek maradtunk gyökereinkhez, így kínálatunkban megtalálod az extrém sportok legjobb márkáit, mint az Element, az Etnies, a Primitive Skateboards vagy akár a Spitfire pólóit, pulóvereit, vagy akár kabátjait, az immáron több, mint 50 éve jelen levő, kultikus Vans modelljeit is, vagy a szintén nagy múltnak örvendő Fox felső kategóriás ruháit.
Ezek a márkák már bizonyítottak mind a deszkások körében, mind pedig utcai környezetben. Tervezésük nem merül ki a funkcionalitásban, hiszen nagyon fontos a jó megjelenés is. 
Ha más, az underground világából jövő márkákat keresel, szintén jó helyen jársz! 
Termékpalettánkon jelen vannak olyan prémium, underground gyártók is, mint  például a berlini Iriedaily, akik amellett, hogy kimagasló minőségben, megalkuvás nélkül terveznek és gyártanak utcai ruhákat, nagyon nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a gyártás során kizárólag vegan anyagokkal dolgozzanak, és még véletlenül se használjanak fel állati eredetű komponenseket. 
A magyar színtér sem kerülheti el a figyelmünket, ha prémium minőségről van szó. Ilyen a Grindrise is, akik az underground tetkó, hip-hop és metál színtérből kapott ihletekből építkeznek.