Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Élménybeszámoló: Aurelien Giraud Budapesten

Június közepén izgatottan vártuk, hogy találkozhassunk két legendás ETNIES pro riderrel, Aurelien Giraud-val és Chris Joslin-nal. Mint ETNIES partnerek, 1998 óta először kaptunk meghívást egy ilyen exkluzív eseményre, és természetesen éltünk a lehetőséggel.

Első Találkozás Aurelien Giraud-val

Bevallom, egy kissé tartottam a találkozótól, hiszen a STÉG üzlet összes THE AURELIEN MICHELIN etnies cipőjét magammal vittem, hogy dedikáltassam a dobozokat. Ezt a szándékomat azonban titokban tartottam. Aurelien azonban minden várakozásomat felülmúlta. Nagyon kedves és előzékeny volt, minden kérdésünkre szívesen válaszolt. Közvetlen és barátságos stílusa azonnal levett a lábamról.

A Magyarosított Név és Az Interjú Részletei

Az interjú során még arra is rávettük, hogy megtanulja a magyarosított nevét: Zsiródi Aurél. Ezt a pillanatot természetesen megörökítettük, és több részletben is megjelenik majd az interjú az Instagram és TikTok oldalunkon. Kövessétek a @STEG.HU oldalt a legfrissebb tartalmakért!

Chris Joslin és Aurelien

Chris Joslin is rendkívül kedves és közvetlen volt, sőt, még néhány érdekes felvetése is volt az üzletünkkel kapcsolatban:
Ő is szívesen válaszolt a kérdéseinkre, így róla külön,  egy következő cikkben írunk majd részletesen!

Aurelien és Az Első Benyomások

Aurelien Giraud nevét néhány éve dobta fel az Instagram, addig számomra radar alatt volt. A stílusa és tehetsége azonban azonnal lenyűgözött. Személyesen találkozni vele egy különleges élmény volt, mert igazolta, hogy nem szállt el a sikerétől, két lábbal áll a földön, és emberközeli maradt.

Szurkolunk Aureliennek

A találkozásunk után mindannyian szurkolni fogunk a "lézer lábú" francia ridernek, hogy bejusson az olimpiára. Hiszünk benne, hogy Aurelien Giraud tehetsége és elkötelezettsége révén még sokat fogunk hallani róla a jövőben.

Ui.:

Az esemény nemcsak a dedikálás és az interjú miatt volt különleges, hanem azért is, mert lehetőséget kaptunk közelebbről megismerni két kivételes tehetséget, akik inspiráló példát mutatnak a gördeszkás közösség számára. Ne felejtsétek el követni a közösségi média oldalainkat a legújabb tartalmakért és további izgalmas interjúkért!

De mit tudunk a cipőről?

Az Etnies THE AURELIEN MICHELIN egy kiváló minőségű gördeszkás cipő, amelyet Aurelien Giraud tervezett és tesztelt. A cipő fekete és arany színkombinációban kapható, és számos speciális jellemzővel rendelkezik, amelyek kiemelkedő teljesítményt biztosítanak a gördeszkázók számára.

Főbb Jellemzők:

Anyag és Kialakítás:

Felső része velúr és szintetikus anyagok kombinációjából készült. A cipő fekete alapszínű, arany részletekkel díszítve. 2024-re inkább fakó, hordható földszín lett az arany, 2023-ban erős óarany volt.

Talp:

Michelin gumitalp, amely extra tartósságot és tapadást biztosít. Ahogy mondják, 3x tartósabb! STI Performance Level 1 talpbetét a kényelmes és ütéscsillapító viseletért. Narancssárga, kivehető és csillapít, de vékony. Taposd!

Kényelem és Illeszkedés:

  • Rugalmas nyelvpántok a tökéletes illeszkedésért. Ez egy régi Etnies funkció.
  • Párnázott nyelv és gallér a kényelem érdekében. Aurelien ragaszkodott néhány dologhoz. Ez az egyik.
  • Rejtett cipőfűző hurkok a tisztább megjelenés és a hosszabb élettartam érdekében. Az utcait kintre fűzöd, a deszkás cipőt a titkosba!

Légáteresztés:

System Flo2 rendszer, amely biztosítja a megfelelő légáramlást a láb körül, így hosszabb viselés során is kényelmes marad. Belül fúj a szél! Szellőző lyukak és rostélyok!

Tartósság:

Kettős és hármas varratok a hosszabb élettartam érdekében. Force Shield megerősített felsőrész, amely megakadályozza a felsőrész kinyúlását.

Ítélet?

Ez a cipő tökéletes választás mindazoknak, akik magas teljesítményt és tartósságot keresnek a gördeszkázásban. Utcára is jó és classy. Nem pufi, de rég nem tornacipős. Az Etnies kicsit mindig szűkebb, így érdemes a méret miatt konzultálnod velünk!

Tartalomhoz tartozó címkék: Események